Üniversite de 2 ci kez kaldım intihar edicem?

Arkadaşlar o kadar kötüyüm ki size yemin ederim dusuunmekten ve baskı altında kalmaktan beynim yerinden çıkcak. geçen sene son senem di derslere gidemediğim sınavlara giremediğim için kaldım bu sene gidicem dedim ailemin durumu yok o yüzden derslerede ilk vizelere de gidemedim. danışman hocaya mesaj yazdım kabul etmedi 2 sene kalmis oldum 22 yaşındayım babamdan da okuldan da parasızlık ta yaşamaktan da biktim tek çarem intihar etmek yemin ederim biktim biz birseyden yaşamaktan biktim zevk alamıyorum istemedigim mesleği yapmakta istemiyorum kendimi bildim bileli başka meslek istiyordum annem rahatsız fi onun için bu mesleği okudum ama size yemin ederim 3 .4 senem boşuna gotti simdi kendi dalimda istediğim yerlere geliridm babamdan da sürekli hakaret kufur duymaktan biktim tek çarem yasamami spin vermek asllinds yasamak birşeyler le bas etmek kendi ayaklarının üstünde durmak çok çok güzel bir şey ama önüme o kadar çok engel var ki babam ve onun akrabaları olsun biktim vallaha biktim umarım annem ve kardeslerim çok üzülmem çünkü herşeyden bile çok seviyorum onları
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse yok muuu
Üniversite de 2 ci kez kaldım intihar edicem?