Daha okulum bitmedi yeni biticek bu dönem benim yasimdakiler atandi ofretmen doktor oldu ben hayata gec mi kaldım
2 ay
26 yaşındayım, hayata geç mi kaldım?

Bunları okumamış olayım:)
Ben her şeyden önce nasip ve kısmete bu konuda çok inanan biriyim. 26 yaşında sağlıklı, adımları sağlam atan, okuyan, hedefleri doğrultusunda ilerleyen, ne olursa olsun özellikle bir kadın olarak, tabiricaize altın bileziğini bileğine takacak bir kızsın. Bundan gurur duyman gerekiyor biliyorsun değil mi :)
Herkesin yaşantısı farklıdır. Kişiliklerimiz, okuduğumuz bölümler, davranışımız, dış görünüşümüz. Hepimiz aynı olacak değiliz. Ya da akranınla eşit gitmek zorunda değilsin. Daha yolun başındasın. Önceliğin kariyerin. Mezun olup, güzel bir işe başladığın zaman eminim bu düşüncelerin aklından geçmeyecek bile. Çevremizde 40 yaşında, 50 yaşında üniversite okuyan, yeni mezun olan insanlar var. Sence onlar böyle düşündüğü için mi okumak için seferber etmişler? Ben onlarla gurur duyuyorum seninle duyduğum gibi. Hiç bir şey için geç değil.. :)
Herkesin parlayacağı zaman aynı olmak zorunda mı? Böyle düşünürsen umutsuzluğa kapılırsın. Bunları dert etmez var gücünle çalışırsan olacaklar seni birdenbire görüp heves ettiğin tüm insanların ötesine taşır. Kendin bile şaşırırsın. Çalışmanın sabır ve sebatın gücüne inan.
Bence hiçte geç kalmadınız tam da zamanı
şöyle bir devirde şu yaştan sonra olgunluk daha sağlıklı bir şekilde kazanılıyor
20 yaşında evlenen çocuk sahibi olan hiç kimseye özenmeyin çünkü onlar halinden memnun değil
En azından %85 böyle
Merhaba, tabii ki geç kalmadınız ve bu konuda çok uzun bir şekilde konuşmaya da gerek duymuyorum açıkçası. Size şu kadarını söyleyeyim, ben mesela şu an 29 yaşındayım ve yeniden bir üniversite okuyorum, yurt dışı hayali kuruyorum ve bu konuda büyük bir çaba gösteriyorum. Kaldı ki siz benden daha gençsiniz yani ben bunların hayalini kuruyorsam, böyle şeyleri benden çok isteme hakkınız ve enerjiniz var. O yüzden asıl bundan sonra hayat başlıyor. Sıfırdan başlayın ve bir yerden bir adım atın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Görüş
29Görüş
Ben sana doğrusunu diyeceğim buradakiler gibi yalan atmayacağım. Evet geç kaldın insan bu yaşta işini eline alıp evlenmiş oluyor. Bende 25 yaşındayım üniversite bitti ama çalışmıyorum 2. Üniversite Okuyorum. Hiç evlenmek istemezken daha yeni evlenmek isteği içimde çok var ve sana dediğim gibi biz geç kaldık bu ikisi içinde. Ama sana önerim okulun bitince işi bekleme evlilik gibi düşüncen varsa tabi. Normalde okul bitsin iş bul sonra evlen derdim. Ama türkiyedeyiz kolayına iş bulamayabilirsin onunla da uzunca zamanını harcama evlen evlendıkten sonra işini bulmaya devam edersin. Birde evlilik için tamamen geç olmasın işi bekleyipte..
Baba parası akmaya devam ediyorsa neden takıyorsun böyle şeyleri kafaya? Boşveeeee geç falan kalmadın üzülme. Erken yol alanların sulbünden pegyamber gelmedi 😂
Hayattan zevk almaya çalışmak lazım herkes bir başkasına göre geç kalmış oluyor herkesin zamanı göreceli kıyaslamak anlamsız
Seni bilmem de ben gerçekten hayata çok geç kaldım 33 yaşındayım işsizim bekarım asosyalim gençliğim hep eve kapalı geçti hiçbir deneyimim yok eksik kaldım geri kaldım herşeye geç kaldım
hayatın herkes için ayri bir temposu vardır, asla geç değil
Hiç bir şey için geç değil bence sadece doğru kararlar verip sektirmemen gerek
Kim sana ne diyorsa desin hiçbir şey için geç değil. Sen yeter ki geç kalma. Geç olsun güç olmasın.
Hayır kalmadın basla git iş bul hobi edin beynini geliştir arkadas edin
23 yaşındayım üniversite okuyup hayata geç mi kaldım bence ikisinin cevabı da aynı denilebilir
28 yaşındayım ve hala okuyorum. Hiçbir şey için geç değil
yoo şu anda gençlerin yüzde doksanı 25 yaşında okul bitirip anca işe başlıyor inan ki normali bu
Biraz öyle olmuş ama üzülme hayatın sana ne kadar tecrübe kazandıracağını kestiremezsin en azından bu senin sorduğun sorunun aynısını şu şekilde” bu yaşıma geldim evde mi kaldım “diye aklı fikri kocada olan kadınlardan değilsin ☺️
Bende 25 yaşındayım işim var okulum bitti iyide kazanıyorum ama o hayatta geç kalmış hissinden çıkamıyorum
Yoo bende 26 yasindayim uni okuyorum. Knka evlenmeyi boş ver
Yok sen emin adımlarla ilerlemissin hızlı giden atın bku anladın sen
Niye geç kalacaksınız ki neyle yarışıyorsunuz
Hyr tabıkı daha basındasın? Kim dedi ki zaten he aynı seylerı yasıyoruz n2 gec kalması
23 Yaşındayım halen üniversite okumadım :D
Aynen geç kalmışsın kanka
Geç kalmadınız
En İyi Görüş