Eğitim & Kariyer 2 ay Hangi bölümü okudunuz ve şu an hangi işle meşgulsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hangi bölümden mezunsunuz ve şu an hangi işle meşgulsünüz? Hangi bölümü okudunuz ve şu an hangi işle meşgulsünüz? Görüş Yaz 15 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
m Arag0rnFenomen Takip Et Guru Yaş: 38 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b görüş paylaştı. Mezun olduğum alanda çalışıyorum. Ama kişisel bilgilerimi yazmayayım 🙂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay anlamı kalmadı o zaman zaten Yorumla
Lotus____ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Gastronomi ve mutfak sanatları mezunuyum. şu an kendi işimin yanında farklı bir işte de çalışıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay hangi işle meşguldünüz acaba,? Lotus____ 2 ay Mutfak şefiyim ✨
sananeeeeeeeeee Takip Et Master Yaş: 25 , eig 49% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1b görüş paylaştı. Okul öncesi öğretmenliği mezunuyum. Mebte öğretmenlik yapıyorum ve şu an iş başındayım 🖊️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eig 46% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b görüş paylaştı. Uluslararası ticaret şu an özel sektördeyim yarı yönetici gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Yağmurrluu Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Kamu yönetimi mezunuyum. Güzellik sektörüne girmeyi planlıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Dış ticaret ve pazarlama bölümünü maddi sebeplerden dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldım. Bir markette asgari ücretle çalışıyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
xxgksllxx Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 98% 2 ay Meslek gıda teknolojisi çalıştığım iş mağaza yöneticiliği Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
hzjitem Takip Et Xper 4 Yaş: 31 2 ay uluslararasi ticaret okudum e ticaret lojistik ayni zamanda seo uzmaniyim cogu yerde lisesi acildi uzmani olursaniz cok iyi para var oneririm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 96% 2 ay uluslararası ticaret okudum. şu an jigoloyum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör hzjitem 2 ay . d harbimi Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 100% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 425 görüş paylaştı. Kimya okudum ve mesleğimi yapıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 31 , eig 94% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 819 görüş paylaştı. İşletme okudum turizmdeyim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 747 görüş paylaştı. Okumadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 97% 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 550 görüş paylaştı. İnşaat mühendisi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Eğitim & Kariyer konusunda 6,4b görüş paylaştı. Meteoroloji okudum. Bu işi yapıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Mezun olduğum alanda çalışıyorum. Ama kişisel bilgilerimi yazmayayım 🙂
anlamı kalmadı o zaman zaten
Gastronomi ve mutfak sanatları mezunuyum. şu an kendi işimin yanında farklı bir işte de çalışıyorum.
hangi işle meşguldünüz acaba,?
Mutfak şefiyim ✨
Okul öncesi öğretmenliği mezunuyum. Mebte öğretmenlik yapıyorum ve şu an iş başındayım 🖊️
Uluslararası ticaret şu an özel sektördeyim yarı yönetici gibi
Kamu yönetimi mezunuyum. Güzellik sektörüne girmeyi planlıyorum.
Dış ticaret ve pazarlama bölümünü maddi sebeplerden dolayı yarıda bırakmak zorunda kaldım. Bir markette asgari ücretle çalışıyorum.
Meslek gıda teknolojisi çalıştığım iş mağaza yöneticiliği
uluslararasi ticaret okudum e ticaret lojistik ayni zamanda seo uzmaniyim cogu yerde lisesi acildi uzmani olursaniz cok iyi para var oneririm
uluslararası ticaret okudum. şu an jigoloyum.
. d harbimi
Kimya okudum ve mesleğimi yapıyorum
İşletme okudum turizmdeyim.
Okumadım
İnşaat mühendisi
Meteoroloji okudum. Bu işi yapıyorum
Eskortum