Eğitim & Kariyer Hangi bölümü okudunuz ve şu an ne iş yapıyorsunuz? Sexy__Lady Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kimler kendi mesleğini icra ediyor acaba 😀 Güncellemeler+1 yıl Güncel Hangi bölümü okudunuz ve şu an ne iş yapıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. İşim yok maalesef 0 0 Yorumla
Greenz Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Mütercim Tercümanlık okudum, serbest çevirmenlik yapıyorum ve doktoraya devam ediyorum, hedefim akademisyenlik :) 0 0 Yorumla
ErRyan0 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 52% +1 yıl İşletme okudum bir şirketin finans direktörüyüm. (Yurt dışında). Aynı zamanda fotoğrafçılık da yapıyorum. 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl 15 yaşından beridir çalışıyorum yaş 26 mesleğim tır şöförüyüm 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Elektrik mühendisliği okudum yıllarca o görevi icra ettim halen devam 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bilgisayar Bölümü Okudum Bitirdim Ve Şuanda Bilgisayar Mühendisiyim 0 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Şu an İlahiyat Fakültesi 2. Sınıf öğrencisiyim. Hedefim öğretmen olmak. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İşim yok maalesef
Mütercim Tercümanlık okudum, serbest çevirmenlik yapıyorum ve doktoraya devam ediyorum, hedefim akademisyenlik :)
İşletme okudum bir şirketin finans direktörüyüm. (Yurt dışında). Aynı zamanda fotoğrafçılık da yapıyorum.
kendi isimle meşgulüm oto boya
15 yaşından beridir çalışıyorum yaş 26 mesleğim tır şöförüyüm
Elektrik mühendisliği okudum yıllarca o görevi icra ettim halen devam
Bilgisayar Bölümü Okudum Bitirdim Ve Şuanda Bilgisayar Mühendisiyim
Şu an İlahiyat Fakültesi 2. Sınıf öğrencisiyim. Hedefim öğretmen olmak.
Okumadım, vinç operatörüyüm
Muhasebe okudum satın alma müdürüyüm
Bilgisayar müh okudum ve yazılımcıyım😁
hukuk istiyordum veteriner teknikerligi okuyorum
Masörlük yapıyorum memnunum
Ögrneciyim hala
Bende aynı
Mühendislik okudum, polisim