İnanmazsın koskoca bir yer baya büyük cidden. Tek sorumlu benim birde yanımda 2 çalışma arkadaşım var. 10 numara 5 yıldız geçiniyoruz. İş konusunda ciddiyim, iş bittikten sonra abi kardeş gibiyiz tabi onlar öyle olunca çok güzel geçiyor
Onu bilmiyorum ama yeni gelen bir abla vardı. Eski iş yerindeki hemcinsiyle anlaşamadıklarını ve erkeklerle daha iyi anlaştığını söylemişti. Hatta bizim caycı personelimize aynı durumu söylemişti. Galiba öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
İnanmazsın koskoca bir yer baya büyük cidden. Tek sorumlu benim birde yanımda 2 çalışma arkadaşım var. 10 numara 5 yıldız geçiniyoruz. İş konusunda ciddiyim, iş bittikten sonra abi kardeş gibiyiz tabi onlar öyle olunca çok güzel geçiyor
Sanırım erkekler biraz daha ılımlı bayanlara göre öylemi
Onu bilmiyorum ama yeni gelen bir abla vardı. Eski iş yerindeki hemcinsiyle anlaşamadıklarını ve erkeklerle daha iyi anlaştığını söylemişti. Hatta bizim caycı personelimize aynı durumu söylemişti. Galiba öyle
Çok iyi Allah'a şükür. Cidden bir işyerinde huzurunun olması, o iş yerinde zamanının güzel geçmesi tamamen çalışma arkadaşlarına bağlı..
Çok iyi para kazanırsın ama huzurun olmaz! Bir yere kadar dayanırsın..
Kötü kimseyle anlaşamıyorum. konusmuyorum ve samimi olmam
İşini severek yapmak kadar güzel bir şey yok ama iş arkadaşlarınız ile aranız iyi değilse veya kötüyse zaman zaman iş den soğumanıza sebep olabiliyor
Gayet iyi çok şükür
Arkadaşlarımla aram iyi
Hepsi sap olunca boş muhabbet
Ne iş yapıyorsun
Şu anlık işsizim ortamları gözlemledimde sorayım dedim.
Neden işsizsin
ii gibi
Gayet iyi
Harika
Eh işte