Tir geçti üzerimden gibi hissediyorum. Çalışmak böyle mi ya?
Yarin nasil giderim tekrar sanki 5 kişi beni dövmüş gibi hissediyorum 🥺☹️☹️☹️
Yıllardır çalışanlar nasil katlanıyor buna
Valla baba parasi yemek daha zevkli be 😐
Tir geçti üzerimden gibi hissediyorum. Çalışmak böyle mi ya?
Yarin nasil giderim tekrar sanki 5 kişi beni dövmüş gibi hissediyorum 🥺☹️☹️☹️
Yıllardır çalışanlar nasil katlanıyor buna
Valla baba parasi yemek daha zevkli be 😐
İnsan çalıştıkça, zamanla alışacaktır. Aynı şekil sende zamanla alışacaksın. Hatta haftasonları ister istemez, kendiliğinden iş saatinde bile uyanmış olacaksın. Ben böyle yorulduğum zamanlar, emekle çalışan işçilerimiz aklıma geliyor. Özellikle çocuk okutan anneler, babalar. Kar, kış, yağmur demeden çocuklarının geleceği, istekleri, okumaları için çabayla gece, gündüz çalışan büyüklerimizi daha iyi anlıyorum. Hiç bir şey kolay değil. Her işin, çalışmanın zorluğu var. Tatil günlerinde dinlenmeye çalış. Zamanla belirttiğim gibi alışacaksın..
iş hayatında işe başlanılan ilk 15 gün çok önemlidir. Bu sürede ya alışırsın ya da işten ayrılırsın. İlk gün üzerinden 5 kamyon geçmiş gibi hissetmen gayet normal.
Sorun şurada ki ülkemizde insanlar sevdikleri işi yapma imkanı bulamıyor. Buldukları işte çalışmak zorunda geneli. Onu da sevse de sevmese de yapmak zorunda.
İmkanın varsa Yapmaktan hoşlanacağın bir işe yönelmeye bak.
İş hayatı senin gerçekten sen olduğun zamanlardır neyi başarabildiğin neye gücün yeteceğini burada gözükür ayrıca parayı eline aldığın zaman nasıl bir zevk onu göreceksin bir şeyi başarmak insana zevk verir ayrıca paranı harcamaya kıyamıyorsun çünkü alın terinle kazandığın para o
Galiba hiç harcamam
Canım çıktı
Cevap
33Cevap
Zamanla alışırsınız
20 yasindayim bizim iş yerlerine ara sira gitmek gittigimde de boş boş oturup telefonla oynamak disinda yani kayda deger hicbi çalışma hayatim olmadi henüz ama vizyonsuz diyeceksiniz, lüks bir yerde seksi hi garson olarak calismak istiyorum 1 hafta kadar ortaligi karistirip işten kovulmak miss 💯💯 arkadasinla yapcaktik bunu da hala yapmadik
Bir çocuk babasına demiş ki baba fakirlik ne kadar sürer.. babasida 40 gün demiş. Çocuk sevinmis 40 gün sonra zengin mi olacagiz baba demiş. Babasida hayır oğlum fakirliğe alişırız demiş. Sabret 40 gün içinde alışırsın
Ahahah ya daha dur yeni basliyoooo sen daha yolun basinda bile degilsin canim. Kac yaşındasın?
2 gün sonra alışırsın ben de ilk çalıştığım gün öyleydim bide oturmak yasaktı sabah 8 30 dan akşam 6 ya kadar ayakta dikiliyordum ama alışıyorsun ya
Sanirim yaptigin işe de bağlı bir şeydir, tabi her işin kendine göre zorluğu vardir heralde ama kendine uygun iş seçmek onemli
Hamlamışsın zamanla bedenin alışır okurken ilk gün çanta taşımak hepimize eziyetli geldi hatırlatırım
Ben ilk işe başladığım gün kafam zangır zangır ağrıyordu
Baba parası, koca parası, dul parası en son lazım olacak kefen parası boş ver çalışma 💆
En azından geçte olsa farkına varmissin.
Baba ve koca parasıyla okir geçirip o adamlara hak ettiği saygıyı göstermeyen kadınlara örnek olsun bu soru.
Yani bir de daha sonsuza kadar çalışacağını düşün. Alışırsın zamanla. Okul neyse işte o.
Maaşını alınca asıl keyfi görürsün :) alışınca geçer bişey olmaz bir haftaya düzelirsin :)
İlk defa olduğu için normaldir.. 1 hafta geçsin, alışacaksın.
Hamliktandir o herkeze ilk işe girince oluyor bir hafta sabret alirsirsin umarim
Nerede çalışıyorsun ilk günden bu kadar yordular
Zamanla alışırsın ama zor tabii ki...
Daha acı olanı ise emeklilik yok...
Deplasyona girmişsin telefonlarını kapat uyu dinlen
Zamanla alışıyorsun normal şu birkaç hafta
Ooovv bir kaç hafta 😳😐☹️
daha yolun başındasın, zamanla alışırsın
Umarim artık
👍
Alışırsın zamanla dert etme
Ne kadar sürer
Çalışmak değil hamlamak deniyor buna 😂
Nerede çalıştın ne iş yaptın ki
Bünyen alışık değil de oncin sana ağır geldi.
Öyledir babayiğit
Bazen öyle bazen değil
Evet öyle bir şey maalesef
Alışıyor insan her şeye
1 hafta sabret her şey normale dönecek,,,
Merciden temizlıgıne mı gittin abartma
Yakında geçer hamlık deriz halk dilinde bu duruma
Vucut hantallasmis ondan
Ham olmussun
bilmiyom artık
Tamam teşekkür
😐👍
Başlarda öyle olur
Ne kadar sürer
TPeki teşekkür ederim
Ne işi ki
Tir şoförlüğü 😡
🐓🐓🐓🐓
Ahahah yaptigin iş ne
Ayıp olmaz ise, Mesleğin nedir?
1 hafta sonra alışırsın
Çık.
Alışırsın
Değil
Çalış köle
Yapacak bir şey yok hayat böyle kazanılıyor
Yok canım öyle değil
Alışıyoruz
Yıllardır her gün üzerimden tır geçer :)
Zamanla alışırsın
Böyle bir şey…
Zamann
Ne işi bu
Nasıl bir is bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?