Yurt dışında yayınlanacağını şöylediler
Ailemin haberi yok , hafta sonu gitmem lazım , sizce gideyim mi? İyi de para veriyorlar
Yurt dışında yayınlanacağını şöylediler
Ailemin haberi yok , hafta sonu gitmem lazım , sizce gideyim mi? İyi de para veriyorlar
Şöyle bir şey var. Böyle teklifler edip, dolandırma, cinsel yaklaşım, fotoğraf çekip tehdit ve şantaja kadar bu durum böylece uzar ve başını derde sokabilirsin. Bir de ailenden gizli, yurt dışına gitmek ciddi anlamda büyük bir tehlike. Kesinlikle böyle bir şey yapmaya kalkışma. Çünkü sonunda sen üzülebilirsin. Yine de sen bilirsin elbette karar senin..
Çok saglıklı bir teklif gibi durmuyor sonuçta iççamaşır katolog çekimleri yapılır ama gizli kameraler falan çok iyi düşünmelisin sonuçta iççamaşır çekimleri için senin vücüdunu kullanacaklar Tabikide üzerini deyişim için onu çıkar onu giy yoğun bir süreç bilmeni isterim
Cevap
32Cevap
Merhaba, bence hiçbir şekilde inanmayın yani sizi kandırabilirler. Kaç para verirlerse de versinler, o tarz çekimler de yapmasanız iyi olur derim ama tabii son karar size ait. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
O ayaklarla ciblsk fotoğraflar çekip o fotoları ailene verirsiniz İnternete koyarız diye tehdit edip p*rno sektörüne ve değişik ilişkilere zorlayan kedim olduğunu unutma hayatını kaydirirlar uyanık ol derim
Sorun olmadı
Tanga giydik işte , o sekidle bı cekimdi on çekim arka çekim 4-5 açıdan çekti.
Sonra değiştirdik başka şeyler giydik öyle
Çok kastım ama ya , bişi olur diye
Sozlesme var ya
İnanma ben sektörün içindeyim. Böyle çekim olmaz
Nasıl olurbpeki
Yurtdisinda kizmi kalmamis seni ikna etmek için bi yalan bence cekim olcak ama büyük ihtimal kendileri için cekicekler
İç çamaşır bana göre namahremdir bana ters fikrimi sorarsan ne çekimiyse gitme kandırıp bir yerlere sızdırırlar daha çok üzülürsün.
Arkadaşlarım ve ailem görürse sıkıntı olur bana , gerisi mühim değil. Çekim başına 5 bin TL dediler.
Inanma
Burdaki insanları dinle ve sakın gitme. Seni tehditle şantajla istediklerini yaptırırlar. Paraya gelince vermemek için kırk takla atarlar.
Seninle prno çekecekler muhtemelen. yurt dışı masalına inanma.
Sorun olmadı
Çekim yaparken yüzünü falan çekip sonra şantaj yaparlar daha çok rezil olursun benden söylemesi
Sektörde 30 yılı olan bir abin olarak o işlere girme diyorum
Ne kadar para veriyorlar ve yüzün gözüküyor mu resimlerde
Kandırabilirler. Sonra tehtit edebilirler yaymakla. Asla inanmayın.
Ayrıca böyle şeyler iyi değil. İç çamaşırı namahrem yapmayın
Bişi olmadı
Oranı buranı ellemesinler şimdi
Kızlar ya da gayeler yardım ediyo
gitmee. kandırabilirler.
Sorun olmadı
Fiziğine güveniyorsan git.
para iyiyse kabul et
bence gitme yoksa seni...
Onlar çete her şeyi yapar kansızlar
para ile beden satışı yani
Tabi ki. Ne duruyorsun?