Uluslararası sendikalar konfederasyonu'nun Küresel haklar Endeksi'ne göre Türkiye 2022 yılında çalışanlar için en kötü 10 ülke arasında yer aldı.
Siz çalışma şartlarınızı nasıl buluyorsunuz beğeniyor musunuz?

Uluslararası sendikalar konfederasyonu'nun Küresel haklar Endeksi'ne göre Türkiye 2022 yılında çalışanlar için en kötü 10 ülke arasında yer aldı.
Siz çalışma şartlarınızı nasıl buluyorsunuz beğeniyor musunuz?
Umarım ilerleyen dönemde bu çalışma şartları daha iyi bir hale gelir. Türkiyenin içinde bulunduğu ekonomik durum ile direk alakalı bir tespit olduğuna inanıyorum. Türkiye ekonomisi iyileşirse şartlarında daha iyi olacağını düşünüyorum
Mevsimlik işçiler benim yaşadığım yerde mevsimlik işçilik yaparak geçimlerini sağlayan insanlar var bende onlardan biriyim günlük yevmiye 280tl ve çok zor çalışma şartları Yaz kış demeden çalışmak zorundayız. İşte sadece 1 öğün yemek var oda soğuk buz gibi yerde yiyorsunuz bazen bir iki bir şey veriyorlar zeytin, margarin, reçel, çay ve ekmek çay dışında sıcak bir kahvaltılık yok. Depolarda çalışılıyor patates oraya dökülüyor yerin altı yani yıkılsa altında kalır ölürsünüz bu riskleri var ve sabah 5 de kalkıyorsunuz eve 4.30 5 gibi geliyorsunuz kışın bu saatlerde yazın tarlada ise gece 2 gibi kalkıyorsunuz asıl Zor benim için bu
Allah kolaylık versin.
Hayırlı olsun inşallah.
:):)
Cevap
12Cevap
Hayır beğenmiyorum
Norveç merkezli ingiliz şirketinde çalışıyorum. Şirket gizliliği diye açıklayamadığım o kadar rezillikler var ki, inanın bu listeye girer
Norveçlilerde öyle yapıyorsa 🤷♀️
İngilizler aslında
İngilizler sömürmeyi sever.
Evet. Dışardan her şey tozpembe görünüyor ama çok alçaklar
Allah kolaylık ve azim versin.🙏
Hakkında hayırlısı.
Teşekkür ederim ❄
Benim çalışma şartlarım iyi. Şehir ve maaşdan yana sıkıntım var o kadar. Mesela öğlene kadar bomboştum bugün. Öğleden sonra doluyum.
Hayır beğenmiyorum gerçekten ekonomi kötü geçen 60 lira ödediğim interner bir anda 160 lira oldu
Niye hiç güzel bir şeyde listelenmiyoruz ki 😞
Hayır, beğenmiyorum.
Dikkat ediyor musunuz, bu devletin değil insanların ahlak yapısının bozuk olduğunun ispatı.
Hağyinler yalan konuşuyor vatan hağyinleri ekonomimiz çok iyi
yoruldum ya sürekli şaşırıyorum artık histerik gülmelerim artıyor. asla beğenmiyorum. yazık valla sonumuz hayr olsun
hayır hiç beğenmiyorum
Türkiyede çalışma kuralımı var sanki
Benimki iyi. Ama genel için aynı şeyi söyleyemem.
Hayır bu yüzden çalışma hayatını sevmiyorum.
calışma saatleri cok uzun
Ben bu soruya küfür etmeden cevap veremem
😂😂
Kötü çok kötü 😐
evet gayet memnunum
Asla
Cıks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?