Hiç bir zaman bir işte çalışmadım. Babam izin vermez cünku ayrıca çalışan kadinlarada karsı. Ama ben artık meslek sahibi bir kadın olmak istediğme karar verdim sınava gireceğim üniversite için hazırlanacağım sizce çok mu geç?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimkiler de işe sokmak için elinden geleni ardına koymuyor. Hiç çalışmak istemiyorum keşke zengin biri bulup evlensem de hayatı yaşasam. Kızlardaki bu çalışma isteğini anlamıyorum. Saatlerce vaktini saçma sapan yerlerde birinin boyundurluğu altında geçireceksin. Aldığın para da eğer 20.000 ve üzeri değilse çöp bu devirde.
06 Yorumla
Soran+1 yılBende zengin kocam olsa neden çalışayımki? Ama bilemem nasıl biriyle evleneceğimi ayrıca kendi param olursa çok rahat ederim gibi geliyor seni sürekli çalıştırmışlar ve muhtemelen paranı da yemişler o yüzden sen böyle düsunüyorsun
Soran+1 yıl@met96 evet o yüzden zaten erkkeklerde öylesini ister eline bakmak istemiyorum ilerde kocam olursa falan
Soran+1 yıl@met96 evdeki işleride ortaklaşa yapmak gerekiyor bence
En İyi Cevaplar
+1 yıl24 yaşındayım üniversitede 6. yılım hazırlıkla beraber ve uzattım. Tüm yaşıtlarım mezun oldu işine gücüne bakıyor ben hala okuyorum ve birçok şey için geç kaldığımı düşünüyorum. Bunu düşündükçe bir şeyler yapmamın anlamsız olduğunu düşünüyorum ve hiçbir şey yapmamaya devam ediyorum. Yani daha çok gençsin sakın bu duyguya kapılma eğer seni içine çekerse benim gibi 4 sene sonra yine bunları düşünüyor olursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenimde senin gibi aslında benim arkadaşlarımın hepsi üniversiteye gittiler ama ben çok hevesli olmadığım için iki yıllık üniversiteye gittim şimdi dgsye girmeyi planlıyorum artık 6 seneye tamamlayacağım. çünkü kafam geç dank etti. Yani hayat toz pembe değil ama önemli olan sonuç bence ne kadar zaman harcadığmız değil yeterki sonunda meslegimiz olsun
- +1 yıl
Katılıyorum ve herkesin zamanı farklıdır bunu unutma. Benim sınıfımda 30 yaşında sınava girip gelmiş insanlar var ve hepsini takdir ediyorum. Çevrendeki kimseye bakma sadece kendine odaklan. Ayrıca yaşadığımız bizim için kötü görünen olayların hayatımıza her zaman iyi yönde katkıları oluyor buna inanıyorum. Artık ne kadar çok hata yaparsam o kadar gelişiyorum.
+1 yılKadının maddi özgürlüğü olmak zorunda! Kimsenin eline bakmamak için baban belliki cahil okumamış Hadi diyelim Boşandın sen ne yapacaksın beş parasız olacaksın şunla bunlamı yatacaksin Kimseyi dinleme ve oku
01 Yorumla- +1 yıl
Ve geç değil
Ne geçi hshshs gören 30 yaşında sanacak ki 30 yaşında olsan bile geç degil hayat yeni başlıyor bende 20 yaşındayım
07 Yorumla
Soran+1 yılAma lise biteli 3 sene oluyor sonuçta
- +1 yıl
Ee olsun ne olcak 30 yaşındaki insanlar bile işsiz kalabiliyor yeniden başlayabiliyor, hayat sürekli öğrenme içine kurulu zaten yaşa bağlama. anı yaşa ve de ilerisi için planlar yap mutlu olmaya bak yoksa çok yıpratırsın kendini daha gençliğe yeni adım atmış biri olarak bu düşüncelerin çok yanlış hayat bitti dediğin yerden başlar ki sen daha başlamamışsın hayata. bende 15 yaşında okumayı bıraktım (açıktan devam ettim) o yaştan beri çalışıyorum, yaşıtlarım gezer dolaşırken daha ergenken ben hâla çalıştım şimdi kendi işimi kurdum bana sorsan bende ergenlik yıllarımı yaşıtlarım gibi yaşayamadım ama hepsi gelecek için. başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler başaramamanın bedelini bir ömür öderler bunu aklından çıkarma
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim yardıma ihtiyacın olursa yazabilirsin yanlış anlama, birde başka yorumda hemşirelik okumayı düşündüğünü belirtmişsin benim fikrim o bölümü okuma tabi kendi yaşantın fakat ablamda hemşire ordan biliyorum çalışma saatleri filan berbat deyim yerindeyse amelelik yapıyorlar tavsiye etmem.
Soran+1 yılBende daha çok diyetsiyenlik istiyorum sırf bu yüzden cünkü hemşirelik dediğin gibi çok zor
Soran+1 yılKOSGEB dediğin şey ilk defa duyuyorum araştıracağım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
34Cevap
+1 yılCalisman iyj olur olmasina da. Sen Şu an sinava hazirlik yapiyorsun bu dedigin. Zor olur. Aslinda calismaya baslayip bir ay bile calissan ve sgk sigortani actirabilirsen iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, erken yaşta bu kararı verdiğin için tebrik ederim.. Yaşıtlarına göre mantıklı bir yaklaşım çünkü. Ne iş yapmak istiyorsun?
09 Yorumla
Soran+1 yılDiyetisynelik
- +1 yıl
Üniversitesini okuyor musun? şu an atamasi için 90 puan gerekiyor. Özel de çalışırım dersen kolay gelsin. Başarılar.
Soran+1 yılşu an engelli bakım ve rehabilitasyon okuyorum. dgs ile geçiş yapmayı planlıyorum
- +1 yıl
Öneri istersen... Lütfen düşün. Engelli bakim ve rehabilitasyon da daha çok ihtiyaç var. Ben lisans mezunu olmasam şu an o bölümü okurum. Ama maalesef...
Not: lisansa tamamlarsan onlisanstan sınava giremezsin, açık alımlarda tercih yapamazsın onlisans olarak. Bölümünü değerlendir. (Bence) diyetisyen olmak için sadece mezun olursun. Atamasi zor.
Soran+1 yılEngelli bakim ve rehabilitasyomdan şu an atama var evet bunu nerden biliyorsun?
Soran+1 yılAma kpss hiç düsünmedim cunku bu iş cok zor gerçekten... engellilere bakmak çok zordur
- +1 yıl
O bölüm mezunu ve çalışan arkadaşlarım var, oradan biliyorum. İyi düşün derim. Özelde diyetisyen olarak calisicam dersen özelde çalışan meslek grubuyla konuş. Bir arkadaşımın kardeşi instada kendine sayfa açtı. Orada bir şeyler yapıyordu. En son takibi bıraktım:)
Soran+1 yılPeki çalışan arkadaşların memnunlarmı? Hiç bu bölümden çalışan birini görmedim
- +1 yıl
Yani evet, onunki engelli değil (zihinsel olarak hasta kişiler)..
Asiri gec asiri herkes 10 yasinda basliyor kendi parasini kazanmaya cok gec kaldin
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahh
+1 yıl" Çok mu geç? " derken ciddi misin, yoksa şaka mı yapıyorsun? 😁
06 Yorumla- +1 yıl
Ben de 4 yıldır üniversitede okuyorum ve şu ana kadar okulda yaşı 40'ın üstünde olan bir sürü kişi gördüm. Onlar bile geç kaldığını düşünmüyorken senin geç kalmış olduğunu düşünmene gerçekten anlam veremedim.
Soran+1 yılÇünkü arkadaşlarimın hepsi üniversitede 3. Siniflar şuanda ama ben hala aynı yerdeyim geri kalmış gibi hissediyorum
- +1 yıl
Yani eğer maddi anlamda rahatsanız okuyabilirsin. Dediğin şeyde haklı olabilirsin, ama bu konuda karar verirken sadece bugününü değil, 10 yıl sonraki hayatını da düşünmelisin. Sonuçta hayat yalnızca bugünden ibaret değil.
- +1 yıl
Hele ki maddi anlamda rahatsanız bence kesinlikle üniversite okumalısın. Hem böylece birkaç yıl boyunca farklı bir hayat da yaşamış olursun, kendini farklı alanlarda geliştirme imkanın olur.
Soran+1 yılMaddi olark çok iyi de degil kötü de degil ama babm istemiyor işte
- +1 yıl
Neden?
+1 yılGeç değil ama sadece çalışıp para kazanamazsın. Yatırım yapmayı öğrenmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYatırımı nasıl yapayım elimde hiç bir şey yok
- +1 yıl
Kazandıkça yapacaksın. Dışarı çıktın diyelim iki tane kahve içme bir tane iç, diğer kahvenin parasıyla hisse senedi al, bankada altık gümüş hesabı aç az az da olsa onlardan al gibi…
+1 yılHayır kesinlikle geç değil herkesin yaşı ve yadanmisligi hazır olma durumu bambaşka
00 Yorumla
+1 yılyoo geç bile kaldın başla bir yerden biran önce
00 YorumlaNe geçi canım? Saka mi yapıyorsun? Hayat yeni başlıyor zaten egitim ancak bitiyor. Hatta bitmiyor?
00 Yorumla
+1 yılOkumakta çok zor kafan çalışıyorsa okurken zorlanmazsın
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBence çalışma hayatına çok geç kaldın 18 deseydin hadi neyse derdim 😂🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 24 yaşındayım. Açıktan bolum okuyorum. İs arıyorum yok. Bazı arkadaşlarım çalışmaya başladı. Ben daha başlayamadım. Ben senden daha kötüyüm.
00 Yorumla
+1 yılSevgiline söyle para kazandıracak iş bulsun sana
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. Çalışabilirsin gayet de güzel olur baban istemese de ilerde kocan ister çalış der zaten
00 Yorumla
+1 yılGeç değil fakat okuyanın da bir itibari kalmadı artık. Karın tokluğuna çalışmaya devam
00 YorumlaHayır tabi ki şu hayatta nefes aldığın sürece hiçbir şeye geç kalmış değilsindir
00 YorumlaGeç mi, her zaman ümit vardir. 20sin daha böyle düsünme..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne iş yapıcan garsonluk kasiyerlikten başka bişi var mı
00 Yorumla
+1 yılAsla geç değil, bende 21 yaşındayım üniversite okuyorum 1 ay önce de part time çalışmaya başladım. Umarım istediğin gibi bir iş bulursun
10 YorumlaBence hiç geç falan değil gercekten istiyosan yapabilirsin
10 YorumlaMeslek sahibi olmayacak olsan bile üniversite bitir ve yaşıtın olarak hayır değil.
00 Yorumlaben 24 yaşında kazanmaya başladım, hiçbir şey için geç değil.
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama tam heycanlı yaştasın
09 Yorumla
Soran+1 yılYani tam heycanli yastasin derken fndndnnd
- +1 yıl
Yani nasıl desem kanın kayanayan yaştasın okumak istemezsin sıkılırsın
Soran+1 yılHiç kimseye kanım kaynamıyor desem
- +1 yıl
O anlamda demedim şapşik yani canın sıkılır okurken bıtkınlık gelir dedim öbür anlamda demedim 😅😂
Soran+1 yılYok gelmez inşallah jdndndmdms
- +1 yıl
iyi gelmez diyorsan şöyle 4 senelik bi üni oku
- +1 yıl
1460 gün toplam sayılı gün hemej geçer
Soran+1 yılAynen inşallah
- +1 yıl
Hadi ne diyem sana iyi okumalar ben 1 gün bile daha okulu kaldıramam
+1 yılHayır yapabilirsin bunu geç değil ama önce mantik
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mantık
- +1 yıl
20 yaşındayım yapabilir miyim diye sorarsan, nerde mantık derim yaş ile ne alakası var. Aklına koy bu detaylara değil de nasıl başarabilirim ona yor kafanı. Mantık bu
Soran+1 yılAnladım
+1 yılGeç falan değil daha 20 yaşındasınız. 😀
00 YorumlaÇok mu erken diyecektin galiba
00 Yorumla
+1 yılBur iş biliyorsan yap
00 YorumlaBence yaşları ama kendini tanı anla önce
00 Yorumla
+1 yılDaha hayatın başındasın
00 Yorumla
+1 yılHyr geç değil
00 Yorumla
+1 yılNeden geç olsun canım, tam zamanı
00 Yorumlaİdeal yaştasın, hedeflerini düzgün belirle.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Hayır geç değil tabiki dilersen bilgi verebilirim
08 Yorumla
Soran+1 yılDga çalışmaya başladım şu an ama matematik çok zor gibi
Soran+1 yılHemşirelik ya da diyetisyenlik ama diyetisyenlik daha çok istiyorum
Soran+1 yılİnternetten dinliyorum dersleri kitaptan gidiyorum deneme yapmaya calistim ama sonuclarim hic iyi degildi bi yandan okul var kursa nasil gideceğimki 2 yillik universite okuyorum Şu an
Soran+1 yılEngelli bakım ve rehabilitasyon
Gizli Üye(25-29)+1 yılAgsgdhd ciddi misin geç derken
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tam vakti aslında.
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok bence hazırlanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence gayet yerinde bir zaman
10 Yorumla
+1 yılhayır hiçbir zaman geç değildir
10 Yorumla
+1 yılHayır geç değil tabiiki
00 Yorumla
+1 yılHayır değil
00 YorumlaÇok erken
00 Yorumla
+1 yılGeç değil
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki daha çok başındasın hiç düşünme başla
00 YorumlaHayır ya geç değil bence tam yaşi
00 YorumlaOrtalama yaş
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tam zamanı
00 Yorumla
+1 yılKazan
00 Yorumla
+1 yılYoo değil
00 Yorumlaneden geç olsun ki
00 Yorumla
+1 yılNiye geç olsun hiçbirsey için geç değil
00 YorumlaTam zamanı
00 YorumlaDeğil
00 YorumlaNeresi geç yav
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeç degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş bulmak çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGec değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerdensin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevde üretım yap
00 Yorumla
+1 yılMakul zamanlama
00 Yorumla
+1 yılGeç tabi
00 YorumlaCok iyi olur
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > 20 yaşındayım ve kendi paramı kazanmak istiyorum. Sizce çok mu geç?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım