Eğitim & Kariyer Çalışma hayatın başladığı an, okul dönemine karşı bir özlem hissettin mi? Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Selamlar :)Okul bitsin diye dua ettiğim, bitince de geri gel dediğim dönemdeyim evet :( Çalışma hayatın başladığı an, okul dönemine karşı bir özlem hissettin mi? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı. İş hayatından memnunum çünkü karşılığında para alıyorum biraz yorulun ama yinede olsun kimisi hakkettiği parayı da alamıyor.. okul hayatında para harcan bir de üstüne stres te yapardın. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Özlemim yok 0 0 Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Yani neymiş asıl hayat okuldan sonra başlıyormuş keşke bende öğrencilik yıllarına geri dönebilsem 0 0 Yorumla
ichbinsecret Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl İlkokul üniversite evet. lise hayır. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar