Cidden merak ediyorum. Kac bin olur sizce? 2021-2022 atamasi ek atamayla toplam 9 bin oldu. Bu sene kac olur? Okul oncesini zorunlu hale getirmek istiyorlar biliyorsunuz ki
Güncellemeler
+1 yıl
güncelll
2022-2023 okul öncesi atama sayısı sizce kaç bin olur?
Ben 6 bindeyim hiç umudum yok yani binde olsam bile umudum olmaz insan hep diken üstünde inşallah mülakat sonrası onundekiler gider 15 e falan inersin Şubat olmasa da Eylül de gidebilirisn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okul öncesi mezun musun
evet
5 bin aşağı gelmez
7-8 bin atama bekleniyor
ya 5 bin az. 43 bin kisi girmis. Ben 18 bindeyim. 20 bin alım olmqz mi? 40 bin anaokulu acilacakmış
Tabiki az hiç belli olmaz ama Max 10 bin diyorlar imkanın varsa otur çalis derim
Bu dediğim sayı Şubat ataması için Eylül de daha fazla olur Eylül u bekleme ne olur ne olmaz bende 6 bindeyim calisacam
ek atama mi olur yani? eylulde
Evet olur da bı kontenjan açıklanmadı gitti bı de Mart 'ta da olabilir telegram gruplarında varsan yazıyorlar biseyler
ya ben 66 aldim. Cok zor benim atanmam bence
Ne olur belli olmaz benim ihtimalim var ama oturup çalışacam ne olucagi belli degil
ya ben atanmak istiyorum. özel adeta zulüm
Çok iyi anlıyorum okul öncesi için ayrı 20 bin atama istediler de inşallah olur
Telgramin grupların da var misjn
vallahi 20 bin olsa keske ah ahh
telegram grubu nasil olcak
Ben 6 bindeyim hiç umudum yok yani binde olsam bile umudum olmaz insan hep diken üstünde inşallah mülakat sonrası onundekiler gider 15 e falan inersin Şubat olmasa da Eylül de gidebilirisn
Ama dediğim gibi otur çalis şansa birakma
Telegram da gruplarımız var okul öncesi orada millet yazıyor
İstersen özelden atabilirom
Binde kalır