AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
AUZEF nasıl oluyor anlatır mısın bir ara düşünüyordum
Açik ve uzaktan eğitim fakültesi eger açılımını sorduysan
Hmm açık ogretimin farklisi yani
Okula gitmiyorsun işte , sadece vize ve final sınavların oluyor onlara gidiyosun bildigin açıkögretim
Vize final için üniversite nerdeyse oraya mi gidiyorum
Hayır sınav için üniversiteye gitmiyorsun , sana yakın olan bölgeyi seçiyorsun o bölgeden rasgele bir okul veriyor sınav yeri olarak ilkögretim, ortaokul, lise farketmeksizin
Anladım teşekkür ederim kolay gelsin
Auzef İstanbul üniversitesi oluyor bu arada
Başka universitelerde de var diye biliyorum
İstanbul üniversitesinde AUZEF olarak geçiyor ismi , başka üniversitelerde Aög gibi farklı isimlerde var tabi
Hmm anladım teşekkür ederim tekrar
Rica ederim tavsiye etmem bu arada bulaşmayın
Neden ki
Sınavda çalıştıgınız yerlerden sormuyolar , kalıp tekrar ders parası ödeyin diye imkansız sorular soruyolar
Ücretli mi 🧐🧐
Tabiki ücretli bedava üni yok zaten
Gereksizmiş onun yerine güzel bı 4 yıllık daha iyidir en azından
Bilmiyorum burdada okuyan kimse yok heralde sizden başka kimse cevap yazmadı soruma
Sizde bitirmeye bakın bataklıktan çıkın bence :)
Diploma için katlanıyorum işte ,2. sınıfım zaten grafik tasarım okuyorum 2 yıllık
İş imkanı var mı bari bu kadar şeye değer mi
Var tabiki üstelik evden çalışma olanağıda sunan bir meslek , elimde yatkın oldugu için bu alanı seçtim
Hmm başarılar dilerim
Siz okumuyorsunuz sanırım ama okumayı düşünüyorsunuz
AUZEF okumayı düşünmüyorum sadece merak ettim bir ara düşünüyordum ama vazgeçtim ben ya veterinerlik ya da tıp okumayı düşünüyorum 😊
Veterinerlik fikri daha ağır basıyor galiba , nickinize yansımış direk ☺
Ahahahha evet 2 gün önce bahçede baktığım kedim ölmüştü ondan üzülmüştüm biraz ağır basıyor evet 😪
Yaa çok üzüldüm 😔 Bende bi kaç kez evcil hayvanımı kaybettim insan alışınca çok üzülüyor , üzüntünü gayet iyi anlıyorum... Buna hitaben güzel bi meslek düşünmüşsün 😇
İlk defa kedi ölümüne şahit olduğum için kendimi suçluyorum keşke şunu yapmasaydim. Falan belki yaşardı diye nasıl kurtulacam bilmiyorum
Tıpta güzel bı meslek ikisinide seviyorum hangisi hayirliysa o olsun😊
Eğer ona bakarken hiçbir kötü niyet sergilemediysen kendini suçlamana gerek yok O senden razı olur öbür tarafta zaten
Tıp daha uzun sürer ama gençligin çürür haberin olsun 😅
Tabiki sadece iyileşmesi için çabaladım gözlerinde enfeksiyon vardı gözlerini çayla bile silmeye çalıştım ama her seferine gozleri yasariyordu ve kapanıyordu🥺
Sevdiğim meslekler olunca uzun kısa farketmiyor vette 5 yıllık hazırlık olursa 6 :)
Üstünden zaman geçmesine rağmen üzülebiliyorsan zaten iyi kalplisin demektir. Senin suçun olmadıgı belli sıkma canını daha fazla 😊
Yani kadınlar uzun bölümler konusunda daha istikrarlı ve istekli , ben okadar süre okumak istemem açıkcası , hayatımdan 7 8 yıl filan çok fazla yani
İmkanım olsaydı ilk başta hekime götürurdum ama maalesef 😞
Hayalime kavusacaksam 7 8 yıl farketmiyor 😌🤐
İmkanın olmaması senin suçun degildir zaten yapabilsen yapardın olacağı varmış maalesef 🤷♂️
Benim kardeşimde hemşirelik okuyor ,4. senesi filan hâla okuyor ama bi okadarda okucak gibi çok çalışıyor o da
Hemsirelikte var aklımda ama en son seçenek 😅😅
Yani ömrünü adıcaksan neden doktorluk olmasın tabi 😄
Kardiyoloji alani çok ilgimi çekiyor şimdiden PDF falan indirim anlamaya çalışıyorum manyak miyim neyim😂😂😂😂
Sen çok vicdanlı birisine benziyosun eger doktor olursan ölen her hastaya aglarsın gibi ☺
Empati tarafım ağır basıyor doğrudur soğuk kanlı olmayı becermem gerek:)
İleriye dönük yatırım yapıyosun ne güzel 😄 Hasta raporlarını filanda incele arada tıp terimlerine filanda çalış mis gibi hazırlık olur senin için 😁
Latince öğrenmeye mi başlasam ne sonuçta iki bölümde de latince şjdncksndkks
Evet doktor yazıları filan hep aynı kafada zaten 😂
Cidden doktor oldugunu düşünsene okadar şey biliceksin filan insan biyandan türkçeyi bile unutur zamanla sjsjs
Şimdiden doktor yazısi gibi yazmaya çalışıyorum ön hazırlık şjdjdkdnsonx
Ne güzel işte akrabalarin yanında havalı olurum😂😂😂😂
Ahh bide kendi çocugu ballandırarak anlatıp duran hava atan akrabalara kapak yapmak gibisi yok 😆 , ama tabiki önceligin hava atmak olmamalı işin esprisi yani sen meslegine odaklanmalısin herzaman digerleri işin tatlı kısmı ☺
Ayyy nefrettttt zaten onlarrrr
Her ailede en az 1 akraba mevcut bu türde shnssj
Aayy sinirlendim şimdi sırf onlar için bile tıpı kazanabilirim 😂😂😂😂 motivasyon oldu😂😂
Aynen böyle şeyler konusunda işe yarıyorlar aslında , ihtiyaçta yok degil yani yoksa kendini salarsın rekabet yok diye shdjdjd
Ahahahha aynen iyi muhabbet oldu ya iyi akşamlar 👋
Ohaa 52 yorum olmuş yuh 😄 biz baya chatleşiyoruz soru altında shdjfjf
Ahshha 😂😂😂
Bende teşekkür ederim güzel ve samimi sohbetin için , konuşmaya ihtiyacım varmış resmen zaten doluyum iyi geldi baya sağol 😇
Rica ederim
İzninlede takip edicem , yeniyim zaten burada başka kimseyi tanımıyorum 😊
Kb takip kabul etmiyorum ya
Önemli degil eden çok nasılsa iyi akşamlar 😇
İyi aksamlar