Güncellemeler
+1 yıl
Bisey yazın ya acil
Yarın 11 12 arası bi dersten sınavım var sınav 15 dakika sürecek ben 11 buçuk gibi gitsem oluyor mu yoksa 11 de sınav yerinde mi olmam lazım bide ders isleniyo mu vize haftasinda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
herkes aynı saatte başlayacak sonucta. tam 11de orada olman gerekir
Çok sağol
erken gıtmen daha mantıklı bende bugun sınavdaydım korkacak bısey yok
Kalirim diye korkuyorum
korkma belkıde gecersın gıtmessen kesın kalırsın ama gıdersen gecme ıhtımalın var
Sınav saatinde git problem cikmasin
Korkuyorum ya
Bu kadar stres korku yapma vizede olmazsa finaller var toparlamak için üstüne yine kalsan bütünleme sınavları oluyor tekrar sınava giriyosun üniversitede gayet normal şeyler bunlar imkan taniyolar
Bütünleme bizim okulda yok dersten kalırsam okul bitene kadar onu vermem gerekiyomus alttan aliyomusum yoksa para veriyomusum
Hangi bölüm okuyorsun? Stres yapmadan sınavına gir sadece bildiklerini yap karşılığını alırsın inanıyorum bende böyle stres yapardım ama sonra bunca strese değmez gerçekten finallerde toparlarsin en kötü ihtimal hatta daha erken git okula biraz özet geç sınavı çalış tekrar et bilgilerini öyle gir stres yapma sadece kendine güven
Hangi üniversite özel değilse
Tıbbı görüntüleme okuyorum kuzenim de bu üniversite de okudu 2 sene önce bana dedi ki ilk dönemde ortalaması 1.20 olmuş finallere baya çalıştım okul sonunda ortalamam 3 tü dedi
Bana yaparsın korkma alttan alırsın dersi diyo ama 1 kredi 1770 tlymis
Okan
Bende ağız ve diş sağlığı okudum senin gibi düşünür ederdim ama zaten düşündüğün gibi olmuyo kolay sorularla karsilasiyosun gerçekten kalacağımız kadar zor bölümler değil bunlar konu kapasitesi az belirli şeyler öğreniyoruz kalmazsın kendine inan sadece öğretilene çalış yeter. Sınav süresi zaten kısa soru sayısı az zorlamalari imkansız olur
Bilmiyorum hoca röntgen bölümüne alışmanız için kolay hazırladım dedi hiçbişey bilmiyor değilim ama asiri konu var anatomi terminoloji temel fizik dersi aşırı zor hoca da cins korkuyorum kalirim diye
Sen hangi üniversite okudun özel degilse
Nolursa olsun kendine güven ışığını söndürme💫 başarırsın kalmazsın emeklerinin karşılığını alırsın bende yeri geldi vizeden kaldım sonra Bi çalıştım finalde 100 90 kolaylıkla geçtim
Medipol
Çok sağol biraz rahatladım sayende 🌸
Medipolde büt oluyo mu
Ne demek ders için kendini yıpratma her türlü caresi bulunur sana bunu okulun parasını ödemek için hem çalışıp hem okuyan kız söylüyor hem çalıştım hem staja gittim hem okul inan her şeyin bu hayatta çaresi var hele hele sınav için strese girme daha çok engel olur bildiklerini bile unutturur
Ben okurken vardı bütünleme ads okumuştum
Benim babamda borç aldı teyzemden bana diyo dersten geçmek zorundasın senin yüzünden okula para verdik sınavdan kalıp para verirsek canını okurum dedi korktum
Seni strese sormalarına izin verme ben çalışıp ödedim de ne oldu ailem gelip kendin tercih ettin bizene der her türlü aileler sorun yapar her şeyi kolaylıkla geçersin zaten inanıyorum gecemicek birisi olsaydin takmazdin bu kadar dersi umursamazdin
Inşallah gecerim gerçi geçme notu 50 2 derste ama korkuyorum yine de yapamazsam diye o kadar da çalıştım ama aşırı terim var hepsini ezberlememizi istiyo hocalar
Rahatlıkla geçersin ya bundan düşük alsan bile diğer sınavda 20 30 puan yüksek yapsan yine geciyosun strese gerek yok
Inşallah çok teşekkür ederimm🧚♀️🧚♀️
Ne demek önemli değil go girl 💅💅👊
Nasıl geçti sınav
Kötü 10 soru sormuş sıklı işaretledim biseyler canım çok sıkkın 😔
Aslında şıklı olması falan belli olmaz beklediğinin üstü olur heyecandan olmuştur duzeltirsin 2. Ye
Umarım final de çok çalışacağım kafayı taktım derslere
Sınavdan kalmışım en düşük ben aldım ağlıcam sinirden ya 😭 @ooylesinebirix
Kaç aldın ki finalle eşitlenebilir sende finalde çok yüksek yaparsın
10 almışım en düşük ben aldım rezil oldum whatsap grubunda paylasmislar bu kadar düşük beklemiyodum kağıdıma bakamaz miyim sence
Yani kötü geçtiğini soylemistin heyecana kapıldın bence kağıda bakiyim deme dediğin hoca yanlış anlar. Bir yerde calismiyosan her gün çalışırsın tekrar edersin arkadaş edin onlarla çalış ama imkansız değil finalde gider 90 yaparsın
Bilmiyorum yapabilir miyim yarın diğer derslerin vizesi var moralim sıfır olmuş durumda hocayla konuşmak istiyorum ama randevu aliniyomus nasıl olduğunu biliyo musun
Hocayla konusma bence bilmiyorum yani değmez diyecekleri belli diğer sınavlarında böyle geçmemesi için diğerlerinden yüksek al ki Bi dersin düşük olabilir dünyanın sonu değil finalde toparlarsin
Kuzenimde vizede bütün derslerden kalmış ama finalde geçmiş ben geçemem diye çok korkuyorum okula para vermek de istemiyorum
Okumayı özledim.
Olan olmuş
Erken git
Hangi
Üni
Napcaksin