Güncellemeler
+1 yıl
Egoist Müdürlerden bıktık :/ Mezara nasıl gireceksiniz o egonuzla bakalım :/ özel camdan mezar yaptırın kendinize farkınızı orada da gösterirsiniz... :x
Baş patron idare et dedi de nereye kadar vasfı yok kimse bu kadını takmıyor. Bende çabalamayı bıraktım :/ Ama işyerinde gün geçmez oldu :(

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşadım benzer bir durumu 😂 neyse ki diğer amirler benden yana taraf alırdı onunla sorun yaşadığımda 😂 sesi çıkmazdı 😂
Keşke beni anlayan biride olsa :/ Kadında şeytan tüyü var baş müdür gibi boş boş geziyor. Gün doldurmaca :/
Yapacak bir şey yok. Dededen, babadan miras kalmayacaksa veya zengin bir eş yoksa katlanmaya devam 😂
:D 7 yılı dolanın tazminatı sıfırlanıyor :D benimde doldu sayılır alıp kaçım ben :D
Artık tahammülün kalmadıysa o da bir çözüm. Huzursuz olduğun işe gitmek zulüm 😂
Evvet evvett evvettt :// hayatını ezberledimmm :/
Muhtemelen bekardır. Ona koca bulun akıllanır aslında 😂😂
Değil 42 yaşında :D 29 yaşında evlenmiş 1 oğlu var. Onu da kendi gibi büyütmüş :D aynı konuşma tarzı :/ zavallı kocasınıda hep ezikliyor genelde :/
Allah kocasına sabır versin :/ üzüldüm adama. Çok seviyor demek 🤔 veya nafaka verecek parası yok. Niye ezikletsin kendini yoksa 😂
Arabayı evi kendi üstüne yaptı :D adam gitse bir başına gidecek :D Seviyor ya da katlanmak zorunda hissediyor buna :) adamlara nasıl bir psikoloji yüklüyorlar bu tip kadınlar anlamadım gitti :D
Büyü yapmıştır. Başka açıklaması olamaz 😂
yok ya böyle adamları baştan ezikleyen tipleri bilirim adamları ot gibi yaşatıp :D iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar :)
Alan da satan da memnunsa bize söz düşmez 😂
:D Allah beni bu kadından kurtarsın :D alanda satanda ne yaparsa yapsın
Senin için dua edeceğim 😂
:D teşekkür ederimm :)
Her yerde var
:/
Bitmiyorlar
bitmeyeceklerde :/ Baş Patronların gözüne perde inmiş :/
Onların perdelerini pencerelerini camlarını sileyim ben