, Sinav senemde açığa geçmelimiyim?

Arkadaslar ben bir imamhatip ogrencisiyim ve son senem, okula giderken zamanımı boşa harcamis gibi hissediyorum, cunku okulda dini derslerin hepsini goruyoruz 2 ders haric ve bize hic kolaylik saglamiyolar aksine beni tamamen okuldan soguttular, bir 12. sinif ogrencisinin ilgilenmiyecegi sıkıntılar ile ilgileniyorum yani okulda ogretmenlerimizin bize karsi tutumlari cok farkli , okuldan ciktiktan sonra dershaneye gidiyorum çok yorucu oluyo ve gunumun nasil gectiğini bilmiyorum , Şu an okul sınav haftasindayim ve okadar bunaltı icindeyimki hergünum aglayarak geciyo, bizim dershane mezun ve acik liseleri karisik , hafta ici hergun sabah dersleri var oğlende acil bir durum olmazsa dershanenin kutuphanesinde zorunlu ders var yani sana belirli bir saat veriyo o saate kadar orada calisicaksin en az 200 soru cozmen lazim ve hergun gercekten o tum soruları kontrol ediyolar, bizimkilerinide ediyolar ama biz zaten saat 3de okuldan cikiyoruz saat 5de ders basliyo o saat araliginda bizi calistitmiyolar dinlenmemiz icin, sonra o gun ya da ondan onceki gunde cozdugumuz tum soruları bakiyolar yani dershanede gercekten disiplin var , sizce napmaliyim. ayrica bir sorun daha vardi 2. dönem acik liseye geçersem,1. dönem devamzlıktan kalsamda siliniyorumu

, Sinav senemde açığa geçmelimiyim?