Muhasebe isi buldum pazartesi isbasi yapicam yardimci olur musunuz bana iki dakikanızı ayırıp?

isletme mezunuyum is buldum cagirdilar gittim gorustum sabah 8 akşam 5 calisacaksin dediler. eve servis var yol parasi verme durumun olmayacak servis alacak servis birakacak dediler. yemeğide onlar karsiliyormus maas asgari ucret zamanla yukselecek dedi konuştuğum kisi cumartesi yarım gun calisicakmisim pazar gunu tatilmis nerelerde calismistin sen daha once diye sordular onu sorma niyetlerine anlam bulamadim cunku ben basvuru yaparken ıs tecrübem yok demıstım onlara.. iste muhasebe programlarını bılıyormusun dediler bılıyorum dedım hangilerini bildiğimi sordu soyledim tamam o halde hayırlı olsun dedı gorustugum kisi seni pazartesi bekliyoruz dedi teşekkür edip ayrildım ama sormak istediklerımi soramadım adam lafı ağzıma tıkadı ben sorularımı soramadım bu çalışacagım yer santiye zormudur nelere dikkat etmem lazım? normal isletme muhasebesi gibimi bu isleri yapan bilgisi olan kızlar ya da erkekler yorum yapabilirmi

Muhasebe isi buldum pazartesi isbasi yapicam yardimci olur musunuz bana iki dakikanızı ayırıp?