Youtube da oturumum acik. Aramaya sarkilari yazip dinliyorum. Ama son 1 haftadir belki daha fazla aramalarda benim aramadigim seyler, sarkilarda çıkıyor. Bunlari youtube falan mi öneriyor benim girdigim sarkilara gore yoksa hesabima baskasi mi giriyor? Hesabima baskasinin girdiğini nasil anlarim?

Gorseldeki gibi. "Up in"ve "speed up türkçe" yazan kismi ben hic aratmadim. Ondan sonrakiler benim girdiklerim. Gecenlerde de arapça bir sey cıktı bu şekilde.

Bunlara ben girmiyorum. Hack falan mi var, hesabim da sıkıntı mi var. Youtube, algoritma falan mi önüme çıkarıyor bunlari? Eger bir sıkıntı varsa nasil cozebilirim? Geçmişe baktim hep benim girdigim, izledigim videolar ama bilemedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ailede aynı hesap başka bir telefonda falan açıksa onlar giriyordur
Yok ya ailede giren yok
Nereden biliyorsun? Neyse hesabı sil bence
Girilmesini nasil önlerim? Sifre falan degistirmek işe yarar mi? Kac yillik hesabim silmek istemiyorum
Yaramaz
Bilgisayarında hesaplarını ele geçirip bot hesap olarak kullanan virüs var galiba.
Telefondan oluyor. Bilgisayarda oturumum acik degil
Nasil temizlerim boyle bir sey varsa
O halde hesabının şifresini değiştir sanmıyorum ama telefonunda vurüs varsa sen kolay kolay temizleyemezsin
muhtelemen biri giriyordur
Nasil önleyecegim? Şifre mi degistireyim
seninkiler daha berbat
Ne dinledigimin ne önemi var simdi. Soru bu degil ki. Benim arama yapmadigim şeyler çıkıyor
hesap bir başkasında açık
Yaa. Peki nasil geri alacagim? Şifre mi degistireyim? Izleme gecmisinde falan benim girdigim seyler disinda bir sey yok. Yine de baskasi mi giriyor diyorsun.
Aynı ip adresini kullandiğin başkaları var.
Nasil önlerim
Aynı Wi-Fi yi kullanma
Wifiyi engellemem mümkün degil. Ev interneti. Ve bu islerden anlamiyorum da. Bir ara babamla giriliyor suphesiyle şifre degistirmeye kalktik olmadi ve kardesimde engel oldu. O sinyal yakinlastiriciyla giriyor, odasina internet cekmiyor. Ben tekrar mi kuracagim onu, ugrasamam degistirmeyin falan dedi. Oyle kaldi. Ayni wifi kullanmama gibi bir durumumuz yok maalesef