Güncellemeler
+1 yıl
Sorudaki senede 100 bin TL olacak
Adamın evi var senede 100 TL kazandiran çay bahçesi de var. Şimdi atanamadi özelde de emir altında çalışmak istemiyorum kendi işimde takılacağım diyor. Şimdi çiğköfteci sonra daha başka bişey. Fikriniz nedir. Çiğköfteci olarak düşünmeyin sadece. Kendi işini kurma konusunu da düşünebilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır komik olmaz.
Gülüyor lar bana
Sen çok gerikafali kalmışsın bundan mi utanılacak atanamayan hamal bole tanıdığım var
Kral ben değilim geri kafalı. Bu atanamayan benim ve dedim ki özel okullarda veya başka firmalarda kendimi ezdirene kadar gider kendi işimi kurarım ufak bile olsa kendi işimi yaparım dedim. Hem evin var. Sene de 100 bin kazandigjm çayım da var. Rahat rahat yaşarım dedim. (Çay mevsimlik calisiyisun sadece bilirsin) ben böyle deyince cevremdekiler güldüler bana. Sen mezun değil misin dediler. Babam da ayıptır kendi mesleğine yonel dedi
Atanamıyorum soyle keyfimi ya da kpss kursuna git 1 yil daha
Gittim olmadı. Başka yerde çalışamam. Bu çay bile gecindirir beni. Ya. Gelirimde var. Küçük bir iş yaparım yeter
Olur ya neden olmasın ki
İyide güldüler bana sen canım mısın diyolar
Ya ne alaka atanamış olsa da başka birinin yanı yerine kendi işini yapması daha mantıklı, insanlara göre hareket etsek ohooo, herkesin bu konuda bir fikri olur, kazanırken herkes yanındadır, kaybetmeye başlayınca kimse gelmez, takmayın insanları
Ya kesin mezun değilsin yalancısın anlamında gülüyor lar
İyi de kime ne arkadaş bundan
Sahtekarlık işte. Onla alakalı. Ee onlara göre
Yahu adam işine gücüne baksın, çevresini de bi gözden geçirsin bence akar akardır kimse gelen parayı sorgulamaz
Ya bende öyle düşünüyorum da. Bizim pederle aramı bozuyolar. Aklına giriyorlar pederde işimi bozuyor
Sen başla mekana yapmaya pedere sonradan haber verirsin olmaz bişey kimseye de bişey deme bu konuda bence
Çiğköfteci düşündüm başlangıçta. Az para az kazanç. Cokda az kazanç değil tabi
Gayet mantıklı çok rövanşta bi iş okul gibi biyerede yakın olursa tamamdır
Kral günde 100 durum satsam yeter. Fazla bile. Bunu yapan birini tanıyorum. Kâr olarak yarinyariya diyor. Açma laiyeti de az. İş yoğunluğu da az
Nerde yaşıyosun sen?
Rize.. neden sordun
Abi aç sen mekanı malzemeyi de doğudan getirt ki millet bi çiğ köfte yesin yani
Antep'ten kral. İşçiliğinde bişey yok. Çok kolay ya. Geleli günde 10tane içecek satsan zaten kirayı çıkartırım.. içecekler pahalı. Zamanla yanına küçük yollu tatlı da koyarım duruma göre.. amacım büyük paralar değil amacim rahat ve stressiz yaşam. Kafama göre takılacağım.. gerekirse dükkanı eşime bırakıp çay işini halledip geleceğim. Özel okula girersem çay işi de yandı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!