Eğitim & Kariyer Şu anki mesleğiniz ne, önceden ne olmak isterdiniz? 5aylikhamile Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Guncell Şu anki mesleğiniz ne, önceden ne olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Veteriner olmak isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pilot olmak isterdim polis oldum sonuçta ikiside P harfi ile başlıyor 1 2 Yorumla 5aylikhamile +1 yıl Orası da doğru 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙈🙈 Yorumla
lirandaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl küçükkken öğretmen:) sonra psikolog, şuanki mesleğimde spor antrenörlüğü ahhaha baya bir kararsızlık yaşamışım küçükken :D 0 0 Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Suanki mesleğim ambulans zaten sağlıkçı olmak istiyordum 0 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda tasarımcısı olmak istiyordum şimdi ise modelistlik okuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pilot olmak isterdim tekelci oldum iki sekılde de insanları ucuruyor olucam 1 1 Yorumla 1234567hgd +1 yıl 😂 😂 😂 😂 Favori yorum kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şu an şoförüm.. önceki özellik güvenlik. . ondan önceki montaj ustası 0 0 Yorumla
dhjdbdhdbzb Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 31 bilimleri okuyup profosyenel 31'ci olmak istiyordum ama nasip olmadı anal fistingci oldum 0 0 Yorumla
Undra Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Tarih öğretmeni olmak istedimŞarapçı oldum😅 (Fabrika üretim dağıtım) 0 0 Yorumla
ÖmerAL5596 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl şu an hukuk okuyorum ama çocukken trafik polisi olmak istiyorum 0 0 Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Sana bişey sormak istiyorum 0 2 Yorumla 5aylikhamile +1 yıl Buyur sor Yorumla DüşünenDeli33 +1 yıl Takip atsana Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı. Polis olmak istiyordum nasip olmadı 1 0 Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Tır şoförü olmak istiyordum asker oldum 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 319 cevap paylaştı. Hep patron olmak isterdim ve oldum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Veteriner olmak isterdim
Pilot olmak isterdim polis oldum sonuçta ikiside P harfi ile başlıyor
Orası da doğru 😂😂
🙈🙈
küçükkken öğretmen:) sonra psikolog, şuanki mesleğimde spor antrenörlüğü ahhaha baya bir kararsızlık yaşamışım küçükken :D
Suanki mesleğim ambulans zaten sağlıkçı olmak istiyordum
Moda tasarımcısı olmak istiyordum şimdi ise modelistlik okuyorum
Pilot olmak isterdim tekelci oldum iki sekılde de insanları ucuruyor olucam
😂 😂 😂 😂 Favori yorum kesinlikle
şu an şoförüm.. önceki özellik güvenlik. . ondan önceki montaj ustası
31 bilimleri okuyup profosyenel 31'ci olmak istiyordum ama nasip olmadı anal fistingci oldum
Tarih öğretmeni olmak istedim
Şarapçı oldum😅 (Fabrika üretim dağıtım)
şu an hukuk okuyorum ama çocukken trafik polisi olmak istiyorum
Sana bişey sormak istiyorum
Buyur sor
Takip atsana
Polis olmak istiyordum nasip olmadı
Gemi inşaa memnunum. isimden
Tır şoförü olmak istiyordum asker oldum
Hep patron olmak isterdim ve oldum
Astronot ol ak istiyordum doktor olduk🤦♂️
Günaydın