Bu yıl ilk yılım. İlk günleri bir kaç kişiyle tanıştım ama gruplaştılar kendi kendilerine takılıyorlar. Beni de çağırmadıkları için çağırılmadığım yere gitmiyorum. Çoğu insana göre değişik denilen bir kişiliğe sahibim. İnsan analizi insan fizyonomisi ile ilgilenirim. Belki bundandır diye pek ısınmıyorlardır bana bilemem. Okulumdaki insanların çoğu gerçekten orta son kafasındaki insanlar. Sanki lisesinin devamına geldim. Saatlerimi yalnız geçiriyorum tek başıma kahvemi çayımı içiyor, yemeğimi yiyorum. Artık sinirlerim alt üst olmaya başladı. Lisedede çok kalabalık bir arkadaş grubum yoktu fakat bir kaç dostum vardı elbette. Lâkin üniversiteyi böyle düşünmedim. Yks öncesi kaza geçirdiğim için istediğim bölümün yan bölümüne sıralamam yetti dolayısıyla bana hitab eden kimse yok. Saatlerimi nasıl verimli geçirebilirim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Özele kaçacak ama , hangi bolum de okumak istiyordun? Ve şu anda hangi bolumdesin?
Psikoloji sosyoloji niye
Bu bölümleri okuyan veya isteyen bir kişinin bu düşünceleri kafasında oluşmaması lazim , herkes bu bölümü okuyamaz.. isteyerek ve/veya bilerek bu bölümleri okumak herkesin harcı değil.. Eminim sen kaliteli düzgün bir ufakliksin.. daha yolun başındasın ve sakin kendini kaybetme olur mu abicim.. sana hayatında mutluluklar , kariyerleri dolu güzel ömür diliyorum 🌹🌹🌹
Çok teşekkür ederim ilk defa benden büyük biri bana canımlı konuşmadan abi gibi konuştu çok teşekkür ederim.
Illah vardır birileri.. bunlara takma kafanı.. sen düzgün ol.. gerisi gelir..
Rahmetli Doğan cuceloglu kitapları çok iyi.. muhakkak okumussundjr.. ben tüm kitaplarını okudum.. çok yardımcı oldu bu kitap bana.. bu platforma soru yazıp çok faydalı cevaplar alacağına inanmiyorum.
Kesinlikle evet okudum bende kitaplarını. Yok hayır sizin gibi yok, ben sizden 10 yaş ufağım. Fakat genç bir insanım diye bana adice laflar etmiyorsunuz bu iyi bir şey.
Olur mu öyle şey, turkiyenin kaliteli, düzgün, akıllı, çalışkan beyinlere 8htiyaci var.. ilerde siz de böyle olacaksınız eminim.. düğün kişilikleri severim imden geldiğince yardımcı olmayı da 7sterim (haddim değil ama ) bu arada 10 değil 15 diyelim ☺
İstediğiniz zaman yazabilirsiniz bana.. Allahima emanetsiniz.. kardeşim benim.
Bu daha iyi işte, yaşı büyük olanlar daha bir iğrenç kafada oluyorlar genelde. Siz öyle değilsiniz çok güzel. Sağolun ağabey bey, teşekkür ederim. Mesleğinizi de merak ettim doğrusu.
Bankaciyim ben.. istersen özelden de yazabilirsin.. adım olgu.
Tek başına gerçekten zor bir durum sıkma canını olur illaki arkadaşların
Yok zannetmem
Neden ki üniversite ortamı çoo canlı aslında sen kendini neden böyle soyıtladın ki?
Soyutlamadım, ya anlatsam roman olur….
Olsun. Yani aldınta yatan bir sebep ya da birşeyler olması lazım arkadaşı
Soyutlanmadım ki, nevale surat bir sürü insan var çocuk gibiler
Anlıyorum seni onlardan uzak dur sende daha farklı insanlarla tanımaya ve sosyalleşme ye çalış derim mümkün olduğu kadar hatta okul dışından biri ya da birileri bile olabilir düzgün tipler ve kültürlü bireyler tabii
Okul dışı nerede arkadaşım olabilir ki? Çok zor.
Hiç belli olmaz bu durum her şey anlık bir anda her şey başlayabilir ortak bir nokta bulabilirsin yda başka bir şey
Anlamıyorsunuz, yaşıtlarım gibi değilim onlar gibi empatisiz duyusuz bencil narsist bir insan değilim. Onlar hayatı gelişigüzel Yaşar ben tam tersi.
Ya seni inan anlıyorum arkadaşım sen düzgün net bir kişiliğe sahip bir insansın doğal nayif bir kişiliğin var eminim yanılıyormuyım?
Bunu onaylarsam bu sizin görüşünüz olmaktan çıkar.
Tamam anladım. Benim görüşüm sen nayif bir insansın açıma duygun var ve empati yapabiliyorsun. Ve kendi düşünce yapında insan ya da insanlar görüşme beklenti içindesin bu da senin en doğal hakkın
Herkesle muhattap olan biri değilim elbette sınırlı ve dominant bir yapıya da sahibim. Fakat insanlar neden önyargılı olur bu kadar anlamış değilim.
Kişiden kişiye değişir ön yargılı olmak sana alışık değiller sanırırım ondan da kaynaklı olabilir bu durum bence
Ne yapmalıyım?
Biraz onlara yaklaşmaya çalış ortak noktalar sohbetler yakalamaya çalış derim bir dene yasa onlarla birlikte ortak sosyalleşme durumları olabilir
Bunu denemediğimi mi sanıyorsunuz, o kadar tuhaflar ki hiçbir şeyden anladıkları yok. Bu arada burslu okuyorum özel üniversitede. Yatay geçiş isteyeceğim devlete.
Aaaa çok şaşırdım gerçekten o zaman sende okuldan başka birileri ile tanışmaya çalışsan bu yolu denedin mi pekii arkadaşım
Okuldan başka birileriyle tanışmaya çalıştım zaten iki üç defa olmadı.
Anlıyorum sebep neden olmadı pekii?
Yeni insanlar tanımak istemiyorlar oturdukları yerden saymak istiyorlar birde onlarla erkek merkek konuşmuyorum ya ondandır.
Anladım ne kadar tuhaf bir durum bende tam tersi yabancı kişilerle sohbet etmenken çok hoşlanırım yeni insan yeni hayat hikayeleri vs
Bende severim alanımda budur zaten. Fakat tuhaf İşte.
Boş ver takılma bence artık o tarafa derim. Yeni arkadaş yeni heyecan yeni tanıma fırsatı ve birçok yol demektir. Neşe huzur ve merak demektir heyecan demektir bence
Yok diyorum size anlamıyorsunuz sanırım. Yeni insan tanımak istemiyorlar bir garipler tuhaflar diyorum.
Onu anladım. Ben senin için diyorum boş ver o naraistleri onlar dan bence bu hayatta bir şey olmaz egoyle bir yere kadar canım önemli olan samimiyet ben firma değiştirdim. Şu an faklı bir firmadan ve aynı bölgelere Seyehat etmekteyim ve müşterilerime yine ürün satabiliyorum demek egolu olsam ve Samimiyeti olsm bu başarıya ulaşmam ve müşterilerimde senin için alışveriş yapıyoruz diyorlar önemli olan samimiyet
Üst sınıflardan arkadaş bulmayı dene veya yurttan arkadaş bul. Çoktan gruplaşma olmuştur bir gruba dahil olayım derken kendini rezil etme.
Herşeyi ölçen ve tartan biriyim bir gruba sonradan dahil olacak kadar da akılsız değilim. Yurtta değil ailemin yanında kalıyorum.
O zaman tek takıl zamanını öyle değerlendir. Üniversite dışı arkadaşın vardır illa onlarla takılırsın.
Lise arkadaşım var ama o da yoğun
Üzdün.
Ben alışkınım fakat sinirlerim bozuldu
Yazışlarında hafif erkeksilik algıladım biraz monoton birisinde. Belki bu yüzden arkadaş edinmekte zorlanıyorsundur. Çoğu kişi çocuksu.
Erkeksilik, yazım kuralları ve ifade ediş biçimi ne zaman cinsiyetlere ayrılır oldu. Siz ona aklı başında olgun bir ifade biçimi deseniz daha doğru olmaz mı? Çocuksu diyorsunuz ya, çocuksuluğun karşıtı aklı başındadır.
Hayır yazım kuralı ile alakası yok üslubun sert. Eleştiriye gelemiyorsun ama kötü niyetle demedim sadece öyle bir izlenim verdin.
Eleştiriye gelirim fakat doğru eleştiriye gelirim. Üslubum sert değil. Sizi daha tanımıyorum nasıl bir üslubum olabilir?
Doğru veya yanlış eleştiri yok bence eleştiri eleştiridir. Size iyi akşamlar.
Felsefe dersi gören biri olarak katılmıyorum iyi sabahlar
Spor yapmaya ne dersin
Doğru nasıl başlamalıyım? Gerçi evime gidiş dönüşüm 3.5 saat nasıl olacak bilmiyorum oldukça da ders çalışıyorum.
Okulun ağor kulüplerine yazıl arkadaş edinirsin ben öyle yapıyorum
Ya da alanım olan psikolojiye
Alanımız ortak 😀
Harika
👌👍👍