Ailemin benden beklentileri çok yüksek ama derslerimde başarılı olamıyorum ne yapmalıyım?

Açık Lisede okuyorum Dershenye gidiyorum bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum ama derslerimde başarılı değilim doğru düzgün Tyt temelim bile yok dershende bazen Tyt denemeleri oluyor ben hep 180-195 arası puanlar alıyorum Tyt de 20-25 arası doğrum çıkıyor hep sınavlarda Ayt yi de hiç yapamıyorum ama ailemin de benden beklentileri çok yüksek benim 4 yıllık iyi bir üniversite okumamı istiyorlar bide benim hukuk okumamı istiyorlar bide benim batı tarafında yani İstanbul Ankara Antalya İzmir de falan okumamı istiyorlar ama ben kendimi biliyorum üniversite kazansam bile en fazla 2 yıllık bir üniversite kazanırım ama ailem 2 yıllık üniversite okumamı istemiyor gerçekten çok ders de çalışıyorum elimden geldiği kadar gayret gösteriyorum her gün dershaneye etütlere gidiyorum sabahtan akşama kadar dershanede sonra sürekli tekrar yapıyorum bol test çözüyorum soru çözüyorum her gün çok kitap da okuyorum ama yinede derslerimde başarılı olamıyorum ortaokuldan beri derslerimde başarılı olamıyorum bir türlü. Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yok mu cevap verecek bu sıkıntıdan dertten artık kafayı yiyeceğim sürekli dersleri düşünüyorum geleceğimi düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kafayı yiyeceğim artık
Ailemin benden beklentileri çok yüksek ama derslerimde başarılı olamıyorum ne yapmalıyım?