Eskisi gibi algılayamiyorum öğrenemiyorum yeni şeyler , çok fazla stresli dönemlerin oldu beyin hücrelerim ölmüş gibi hissediyorum. Öğrenme hevesim de kalmadı genel olarak hicbirseye de
Yeniden napabilirim nasıl toparlayabilrim kendimi?
Eskisi gibi algılayamiyorum öğrenemiyorum yeni şeyler , çok fazla stresli dönemlerin oldu beyin hücrelerim ölmüş gibi hissediyorum. Öğrenme hevesim de kalmadı genel olarak hicbirseye de
Yeniden napabilirim nasıl toparlayabilrim kendimi?
Piyasadaki cahiller gibi 15 saat çalışmaya çalışmayın. Bir uğraşınız olsun ders dışında. Ders aralarında veya dersiniz bittikten sonra kendinize zaman ayırmayı zaman kaybı olarak değil ileri yatırım olarak görün. İnsan kadar uyuyun insan kadar çalışın uçmayın ayaklarınız yere bassın.
Zaten iş hayatında olan biriyimdim aşırı karmaşa stres vs bir şeyler yaşadım beynim sanki artık hiç bir şeyi almıyor hep bir ağrı hep bir dolu gibi
Size mesaj attım
İnsanın düşünce tarzı, ilişkileri, uğraşları, yaşam biçimi her şeyini etkiler. Yani algılarınızı açacak, bakış açınızi geliştirecek, anlama kabiliyetini geliştiren meşguliyetler iyi gelecektir.
Aynı durumu ben de yaşadım. Şimdi çok saçma gelcek ama ben 4 işlem yaptım ve sürekli bulmaca çözdüm artık odaklanmakla ilgili problemim yok denecek kadar az.
Bulmaca nasl bulmaca çengel bulmaca gibi mu
Yani tabiki sürekli beyin fırtınası yapman gerekiyor. Zinde kalman gerekli. Ayrıca bağlantısını inşallah kurarsın beni yanlış anlama ama mastı çok yapma ondan da olabilir
Ondan. Yapmıyorum zaten yanlış anlaşılacak bir şey yok bir dönem çok üst üstte şey yaşadım beynimin durduğunu hissettim flaan hatta
Biz ona depresyon diyoruz mdmdmsmks 3 yıldır depresyondayım kolumdan yaralar çıktı
24 yaşında kendime geld bende yine ara ara oluyor böyle seyler
Şunu unutma hiç bir zaman bütün dertler gelip geçicidir. Olgunlaştıkça diyeceksin ki içinden ulan ne dertlere boş boş canımı sıkmışım ben diye
Cevap
3Cevap
Bir hastalığın olabilir yoksa eğer kendini tokatla kendine gelirsin spor yap koş falan
Şöyle bir sarsılmaam lazım evet
Sarıl
Yaş ilerleyince öğrenme zorlaşır, heves azalır, hayat yorar. Biraz normal bunlar.
Evet biliyorum kendime gelmem lazım da gelemiyorum
Fiziksel sağlığına önem verebilirsin, beslenme düzeni ve egzersiz
Olabilir bu durumu aşmaya çalış çözülür
Beynim o kadar boş ki böyle ağrıyor gibi ne yapmak lazım bilmiyorum hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?