Lütfen cevaplayın lütfen?

Arkadaşlar ben 1 yıl markette çalıştım ama askeri ücret vermedi 2,5 a çalıştırdı yemek paramı 6 ay sonra vermeye başladı oda 250 tl sigortamı 6 ay sonra yatırdı çok ama çok hakkımı yediler 3 kişi çalışıyoruz diğerlerinin biri emekli diğeri çocuk yaşında sigorta yatırmıyor onların askeri ücret vermiyor bize askeri ücret veriyormuş gibi sigorta dökümanını kendi imzalıyor karılarınınkinü yatırıyorlar ben ihtiyacım vardı kasadan para aldım 1 hafta boyunca bunlarda kameradan gördüler ve parayı istediler fazlasıyla verdim şimdi müşterilere kasadan para aldı diyorlarmış ben ne yapacam insanlar bana tuhaf bakıyorlar sanki maaşı çok veriyorlarmış gibi küçük oğllarını kasaya koyup 150-300 açık çıkıyordu benim maaşımdan kesiyorlardı kaçak içki satıyorlar ve hatta patron orada daha önce çalışan bir Kıza ben seni seviyorum sana ne kadar istersen para veririm Benin’le demiş ve hatta başka bir kozla da birlikte olmuş karısını aldattığını gözümle gördüm kulaklarımla işittim ben orada 12 saat çalıştım hakkımı yediler kasadan para almama doğru değil ama kimse bunparı bilmiyor omların pisliklerini herkes beni konuluyor

Lütfen cevaplayın lütfen?