Yani ders programları yayınlanıyor hangi derse hangi hoca verildiyse ders kayıtlarında onu seçiyoruz. Bence böyle olmamalı. Bir alanda birden fazla hoca oluyor zaten. O alandan istediğimiz hocayı seçebilmeliyiz aslında. Mesela bizim bu sene "Bilimsel Etik ve Araştırma Teknikleri" dersi var formasyon dersi ve online. İsteyen istediği hocayı seçebiliyor bir hocayı sadece tek bir öğrenci bile seçmiş olsa dersi verecek o hoca.
Bütün hocalarda anlatım kabiliyetinden tutun görüşlerine kadar bir hocayı seçmek veya seçmemek için pek çok sebep ortaya çıkıyor. Ben neden katılmadığım inanmadığım görüşü sırf hoca istiyor diye kabul edeyim ki? Gerçi kabul etmiyorum dersi geçmek için sesimi çıkarmıyorum ama çok tehlikeli işler bunlar.
Bu yüzden üniversitelerde hoca seçimi isteğe bağlı olmalı. Bir alanda zaten birden fazla hoca oluyor istediğimizi seçsek fena mı olur? Yoğunluk olması durumunda da uygun bir ders programı hazırlanabilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kac yil okumus emek vermis kariyer yapmis hocalar bebelere kendini mi begendirecek pardon? Senin isin o hocadan gerekli bilgileri almak, keyfine gore hoca secmek diye bi sey yok
Ya görüşleri tehlikeliyse ne olacak? Göz göre göre zehirlenmektir bu. Ben görüşleri tuhaf olan anlatım kabiliyeti olmayan çok hoca gördüm. O zaman her bölüme bir tane hoca koysunlar
Akil, irade denen bir sey var. Bak tehlikeli olanlari ayirt edebiliyorsun ne guzel, gerekli bilgileri al, gereksizleri alma. Zehirlenecek bir sey yok. Ayrica birer hoca olmasi kotu bir fikir. Ne kadar fazla hoca o kadar fazla bilgi, bakic acisi demek. Ha bilip anlatamayan hocalar konusunda biraz haklisin ama universite egitim degil ogretim yeri, lisedeki gibi ders anlatilacak degil. Kendinde bitiyor is
Doğrusunu yanlışını ayırt edebiliyorum tabii ki ama hiç bilmeyen fikri olmayan öğrencilerde var en çok onlar zarar görmüş olmaz mı? Bu yüzden istediğimiz hocayı seçebilmeliyiz diye düşünüyorum. Tek hoca olmasından yana değilim de en başta kendilerini beğendirmek zorunda değiller dediğin için öyle dedim. Tabii ki bize lazım olanı almak gerekir ama hiç bilmeyen fikri olmayan öğrencileri de korumak gerekir. Bize zararlı görüşlerini aşılayacağına faydalı konuşması daha uygun olur
Herkes universite okumak zorunda degil. Hele de dogruyu yanlisi ayirt edecek kabiliyeti yoksa bosuna maddi manevi yipranmasin kimse, direkt bi zanaat sahibi olmaya yonelsin. Herkes universite okuyacak diye bir sart yok, ulke zaten uni mezunu issiz dolu. Azicik akli olan varsa ya koklu bi unide onu acik olan bolum okur ya da oyle bir sey yapamiyorsa baska bi care bulur yoksa 4 sene sonunda hello issizlik hello depresyon
Gerçi ortada bir zehirleme varsa bu her yerde olur illa üniversite şart değil. İnsan en başta kendisini korumasını bilecek
Hemfikirim