Kimileri müzikler dinleyerek, kimileri ise bazı sözlerden ilham alır. Seni motive eden nedir?

Kimileri müzikler dinleyerek, kimileri ise bazı sözlerden ilham alır. Seni motive eden nedir?
Başarı için motivasyon bejleyen başarılı olamaz çünkü motivasyon bir sebep değil sonuçtur. Başarırsın ve motive olursun. İşin matematiğini bilmek lazım. Motivasyonu Sihirli bir değnek gelip çalışma arzusuyla dolduruyor zannediyor insanlar. Halbuki başarı bunumla çok alakasız bir şey. Başarmak için çok çalışmak ve çalışmak için de geçerli sebepleriniz olmalı. Eğer kendi içinizde şundan şundan ötürü çalışmak istiyorum, bunu hayal ediyorum ve bunu elde etmek için çalışmalıyım diye içsel olarak oturtamıyorsanız cevapları, ne kadar uğraşsanız da verimli bir çalışma sağlayamazsınız maalesef. Eğer cevaplarınızı biliyor ve mantığınıza, kalbinize oturtuyorsanız sizi o masaya oturtmak için zaten başka bir güce ihtiyacınız yok. Neyi istediğinizi hatırlamanız, neden istediğinizi düşünmeniz yeterli olacaktır. Hatta zamanla otomatik bi hale dönüşecektir. Ve yapabildikçe sonrası için motive de olacaksınız.
Süper bir yorumm <3
Cevap
3Cevap
Kendim, kahvem, ailem :D ve en kocaman etken Hayalim
Edindiğim bilgilerin pratikte insanların yüzünü güldürdüğünü görmek başlıca motivasyon kaynağım
Müzikler ve hayran olduğum insanlar.
Sorumluluğum..
Müzik
Bazı sözler..
Kendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?