İyi bir meslek olursa hariç tabi. Ama ben öğrenciyken hep aileme yuk olmıyım diye garsonluk satıs danışmanlığı reklamcilik yaptim. Yasamadıgım taciz kalmadı uzun boylu dikkat ceken biriyim patronların labaliligi esi varken bile asılmaları gerisinden bahsetmiyorum bile. Ozguvenim dustu zaten sakarlıkta var bıraktim garsonluğu. Reklamcilik kazancli gelmedi prim usuluydu simdi iyi bi bolum okuyorum. Fakat ilerde evlenirsem esimin geliri olursa calismak istemiyorum hevesim kalmadı. Alman sirketinde staj yaptım mukkemmel kaliteli bir yerdi, oraya girmem icin artik dil ve bolum bitirmrm lazım. Ama erkek arkadasimla başka bir sehirde yasayacagiz orası da hayal oldu.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bahsettiğin işlerde evet zorlayıcı olabilir ama iyi bir bölüm okuyup evde örgü örerek gününü geçirenler bana garip geliyor. Yine de kendi tercihin elbette.
Evde örgü örmekle ilgidi yok evimin işleriyle ilgilenmek veya bir sekilde kendimi gene gelistirmek istiyorum fakat halkla iliskiler okuyorum nasil bi yerde is bulurum orası muamma tesekkurler gorusurunuz icin
mübalağa idi örgü :) evdeki işler maksimum 2 saat alıyor. eş kişisi günde 9 saat çalışsa ve gidiş geliş 2 saat yol sürse, senin 2 saat işin dışında 9 saatin evde boş geçecek. bu tür kadınlar kendi kendilerine kuruluyorlar ve sürekli kavga çıkıyor evde, denk geldiğim bu. kendini geliştir tabii o ayrı bi konu ama mesleğin iyiyse bence bi şeyler üretiyor olmak seni de mutlu eder.
İyi bi is yerinde taciz davam daha yeni bitti. Inan hicnhalim yok ama evlenene kadar calismam da sart yoksa hicbi ihtiyacimi alamam. şu an ailemde calismam icin baski yapiyor bu sefer üniversite kalıyor :(
çok sıkıntılı durumun anlayabiliyorum, tükeniyor insan :(
Kim çalışmak ister ki?
Dogru da esime yuk olcam bu sefer
Yani çalış hayat kolay değil eşinde çalışmak istemiyor aslında diyorum
O istiyor ailesine bakmaya hevesli bi insan da iste
Geçinmek için mecbur sonuçta yoksa gerçekte o da ister gezmeyi kahvede oturmayı batak atmayı vs neyse senin kararın ama ben çalış derim zaten bir ev geçindirmek kolay değil boş kaldıkça kendini alışverişe falan verip daha çok yük olacaksın adama
Kendisi de calismamdam yana degil ama birikim yapmayi dusunuyorum evlenmeden once calisicam
Ya sana kiyamadığından ya da guvenemediginden
Güvenle alakasi oldugunu sanmıyorum ya bakalm hayrlisi
Biz erkekler ya kiyamadigimizdan calistirmayiz ya guvenmedigimizden (kıskançlıktan)
Olabilir. Diyo ki iyi bi yer olmadigi surece seni sokmam bsn bulurum diyor
Kıskançlık güven sorunları işte bunun temeli yoksa tamam aşkım deyip gecebilirdi de
Başıma gelenlerden sonra gecmemesj cok normal
Ne geldi ki başına dicemde buradan konuşmak istemezsin sanırım?
Tabi anlatmak istemezsen de anlayışla karşılarım özel bir şey falan olabilir
Yo gizliyim fark etmez ama yukarda da değindim zaten
O zaman güzel kızsın nereye gidersen git elbet yaparlar kaçışın yok bu durumdan ülkemizde ne yazıkki böyle erkekler hep
çalışmamalı
Evet esime yuk olmak istemiyorum ama asiri dikkat cekiyorum ve basima gelmeyen kalmadi e sapikta kayniyor ortalik zaten stresinden bahsetmiyorum