5. Kez girdim artk ailem atanmamı bekliyor bu sınavla. Ancak baya kötü geçti diyemedim. Çok çalışmıştım bu yüzden iyi geçtiğini düşünüyorlar gerçeği diyemedim.
Sizce 10 bin atama olur mu?
5. Kez girdim artk ailem atanmamı bekliyor bu sınavla. Ancak baya kötü geçti diyemedim. Çok çalışmıştım bu yüzden iyi geçtiğini düşünüyorlar gerçeği diyemedim.
Sizce 10 bin atama olur mu?
Okul öncesi ve özel eğitimin sayısı artar sınıfın bile sayısının artacağını düşünmüyorum her yerde ücretli çalıştırıldığı gibi onlara kadro vermeyi planlıyorlar keşke 5 sene ücretli çalışsaydınız en azından öğretmenlerimiz kadro alırdı iletişim mezunları at bakıcıları yerine alan uzmanı olurdu
Bulunduğunuz ildeki özel eğitim kurumlarına başvurdunuz mu
Hocam şu an öze egitimden ücretli öğretmenlik yapıyorum ama atanmak istyorum tabiki.. atanmadiktan sonra adam yerine koyan olmuyor..
Haklısınız maalesef keşke haklı olmasaydınız ama sonuna kadar haklısınız...
Umarım bu yıl seçim yatırımı olarak alım sayısını arttırırlar ancak hiçbirimizin umudu yok
Ben 65 hesapladm imkansıza yakın atanmam 😔 özel sebeplerim vardı o yüzden sürekli aksattim çalışmalarımı ama elimden geleni yaptm çok çalıştım yine de. Bı turlu olmuyr
Bu son senelerde çok yıpratıcı bir ortam vardı zaten üstüne sınavın iptal olması vs haklısınız. Umarım kontenjan artar bir şekilde atanırsınız
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?