Güncellemeler
+1 yıl
"Sen öyle sanmaya devam et. En yakın arkadaşın, dostun... Hiç şüphelendin mi ondan?" Ahmet adama boş gözlerle bakmaya devam etti. "Ama neden şüphelenesin ki? Benimkide soru." adam sırıtarak devam etti. "Belkide herşeyi o yapmıştır ha? Ne dersin?"
"Ne saçmalıyorsun?" dedi sinirle Ahmet.
"Diyorum ki babanı Buğra öldürdü. Zehirleyerek hemde. Ahmet'in kan beynine sıçramıştı adeta. O anki hışımla inanıvermişti bu ne idüğü belirsiz adama. Buğra'nın son zamanlardaki tavrıda şüphesini daha da arttırıyo
"Ne saçmalıyorsun?" dedi sinirle Ahmet.
"Diyorum ki babanı Buğra öldürdü. Zehirleyerek hemde. Ahmet'in kan beynine sıçramıştı adeta. O anki hışımla inanıvermişti bu ne idüğü belirsiz adama. Buğra'nın son zamanlardaki tavrıda şüphesini daha da arttırıyo
Güncellemeler
+1 yıl
du. Koşarak Buğra'nın evine gidip, kapısına dayandı. Hızlı hızlı vurdu kapıya. Az sonra Buğra şaşkın bakışlarla dışarı çıkmıştı.
"Hiç mi utanmadın lan? Sana kaç kere n' olduğunu sordum. Ulan bir kere de dürüst olup anlatmadın." Buğra şaşkın bakışlarla konuştu. "Ahmet Allah aşkına neyden bahsediyorsun? é "Utanmadan anlamazlıktan geliyorsun ha? Babamı diyorum."
"Ne olmuş Erol Bey'e?" Ahmet hınçla bağırdı. "Sen öldürdün onu! Sen!".
"S-sen neyden bahsediyorsun Allah aşkına?"
"Yalvarıyorum inkar
"Hiç mi utanmadın lan? Sana kaç kere n' olduğunu sordum. Ulan bir kere de dürüst olup anlatmadın." Buğra şaşkın bakışlarla konuştu. "Ahmet Allah aşkına neyden bahsediyorsun? é "Utanmadan anlamazlıktan geliyorsun ha? Babamı diyorum."
"Ne olmuş Erol Bey'e?" Ahmet hınçla bağırdı. "Sen öldürdün onu! Sen!".
"S-sen neyden bahsediyorsun Allah aşkına?"
"Yalvarıyorum inkar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar