Arkadaşlar kpss atamalar öğretmenlik mühendislik ya da kimyager atamaları hangisi mantıklı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece emek istiyor devamlılık istiyor etrafında mulakatsiz atananlar var az da olsa matematigin iyiyse tarihe coğrafyaya aban yaparsın bence
Önlisans mezunuyum lisansa tamamlama sınavına girdim kazandım şu an okuyorum fakat çok zorlanıyorum işe girmek istediğimi fark ettim ama kpss önlisans atamaları mı kolay lisans mı onu çözemedim bu kpss işi çok karışık
İkisi de kolay değil bence belirli bir süre calisacaksin 80 puanı asacaksin ve nasipse atanacaksin
Yaa öğretmenlik zaten atamaları çok zor mühendislik okuyorum şu an
Düz memur olmak saçma mı
Nesi saçma mesela?
İşte size soruyorum saçma mı diye 😁 soruya soruyla cevap vermek 😁 şimdi üniversite okudum başka bölüm saçma mı kaçar diye
Devlet memurluğu hafta sonun tatil sabah 8 akşam 5 mesai zaatleri yıllık iznin var en az 10000 maaş ve devlettesin kovulma durumun yok özel sektör gibi seni emip de az para vermez diyince bile kulağa hoş geliyor 😂 80 üstü al atanirsin herhalde ben şu an mat ve tarih çalışıyorum ufak ufak abartmadan mesela hedef mat ve tarih 20+ daha ne olsun 😂
Matematiğim çok iyi kesinlikle fullerim baya da hızlı çözüyorum ama tarih beni batırır çoğrafya neyse çalışarak da yaparsın
Allah yolumuzu açık etsin inşallah başarırız bu sene kaçırdım artık illerdeki sınavda yaparız inşallah
Matematik de çok soru görmek mi onemli mi sence 20yi gever misin? Tarih yaparsın calissan
Matematikde önce al antremanalrla matematiği klasik oldu zaten onunla başlamak sonra konuları çalış tek tek (antrenmanlarla 1 yeter ikincisi çok uzatıyor) başka kitap alırsın sonra konu konu çalış defterin olsun bri sürü video izle hep klasik kalıplaşmış sorular bir süre sonra ezbere yapıyorsun soru tarzlarını çözüyorsun çözdükçe de açılıyorsun hızlanıyorsun zaten kpss de klasik soru soruyorlar sayısal mantık için de çıkmışları çöz dgs ales kpss çünkü hep eskiler çıkıyor üniversiteye bakma onların ki yeni nesil kpss de yeni nesil sorulmuyor bnce bakmak zaman kaybı kafanı yorma
O kadar kotu degil bir 10 soru yapıyorum özellikle problemler de sıkıntım var onu halletmeye çalışıyorum ne mühendisisin bu arada
Bn kitaptan çözmezdim hiç videolarda hep hangi kanal hangi hoca olursa olsun aynı soru kalıplarını çözüyor fark edersen gerek yok deftere soruyu yaz Google dan test çöz sorulara tek tek bak yaparsın 20 yi rahat geçersin
Kimya 😭
Hayır antremanarlarla matematik sıfır olanlar için değil dört işlemi geliştirmek için de işe yarar baya
Sevmiyor musun
Bölümünü sevmiyor musun? Çok soru görmek de önemli dimi matematikde
Küçümseme sıfırdan alan kitapları bizim dershane hocası bile çözüyordu çıtır çerez gibi adamın kafası basit de olsa çalışıyor böyle diyordu
Tabi ki çok soru görmezsen fikir de yürütemezsin gördüğün soruyla ilgili konuyu da atlama bazen bazı konuları es geçip soru çıkmaz dersin o konuyu başka sorunun içinde sorarlar matematik böyle bri şey ama inan bn sıfırdım hiç zor dğeil aksine bana da sözel zor geliyor artık
Çok zor ondan dolayı dertliyim
Tarih de kolay değil ama halletcez bı şekilde artık 😂
Tarih de şıklar uzun oluyor ya bn soruyu unutuyorum yahu 🤦♀️
Hahahha bu dedigin Türkçede de geçerli dersler çok mu zor yapamıyor musun
Tarih kpss de görürsün şıklar iki cümle
Yok tarihte zor da Türkçe de zor 😂 ya batacaz ya çıkacaz takip isteği atan sen misin mersk ettim
Akp li dayın varsa istediğin olur
Bri tanıdığımız atamaları yaptığını söyledi ama öğrtmnlik galiba nasıl ypyr ki
Onlar için neki Yapılan tüm sözde çekiliş ve atamanaların normal olduğunumu düşünüyorsun. İsim vermeyem sana samimi itiraf. Amcam sıradan bir esnaf. Akp il başkan yardımcılığını halkla ilişkiler gibi görevler yürüttü. Amcamın dükkana giderken işkur üzeri çalışanlar önce amcamı görürlerdi. Neler dönüyor neler. Oğlunu il kızılayın başına getirdi. orada dönen paranın hatti hesabı yok. Ben ise onlara küfür ettiğim için bugün yurt dışında yaşıyorum
Hangi bölümü okuduğuna bağlı
Kimya teknisyenliği okudum bitirdim şy an 4 yıllığa tamamladım ama mühendisliği okuyorum kimyager ünvanım yok ya teknisyen ya mühendis
Yüksek puan alman gerekiyor mühendisliklerde genel olarak alım düşük oluyor umarım emeklerinin karşılığını alırsın 😊
Lisans atamalarında şansın önlisansa göre yüksek olur ama okurken önlisanstan şansını dene
Mühendislik atamaları az ise neden mühendislik okuyor bu insanlar yahu puanlar da çok yüksek
Önlisans