Tıp fak 3. te sınıfta kaldım?

kendimi çok aptal hissediyorum. sene sonuna kadar getirdim bir şekilde (çok bunalarak) iyi ortalama yaptım (geçen biçok arkadaşımdan çok daha iyiydi) ama sene sonu finalinde kafamı toplayamadım.(20 temmuz-9ağustos tarihlerinde artık beynim erimişti) insanlar max çalışma performansını gösterirken ben sürekli mola vererek sıkıla bunala çalıştım.. üstelik bu sırada toksik bi ilişkim de oldu.(narsist egoist bir adam) ben bitirmek istedim o geldi. ben de kendimde sıyrılacak psikolojiyi bulamadım. oysaki hiç bana göre değildi. şimdi kendime öyle çok kızıyorum ki.. o insan sınıfını geçti arkadaşlarım geçti. En yakın arkadaşım nasıl böyle biriyle ilişki yaşarsın diyerek arkadaşlığımızı bitirdi. bense tek başıma yeniden 3. sınıfım. kendimi başarısız ezik hissediyorum. Hayatta hiçbir şeyi başaramıyorum ne denge ne dostluk ne akademik hayat. geçen arkadaşlarım da bana böyle bakıyormuş gibi geliyor. hiçbiriyle karşılaşmak istemiyorum. ailemi de üzdüm kendi okul şevkim de kırıldı. zaten tıp beni çok zorluyordu sürekli sorguluyordum ben bu bölümü yapabilecek miyim sevebilecek miyim ben sayısaldım bu kadar ezberi nasıl yapacağım diye. en azından 4ü görmeyi hedeflemiştim.. şimdi ne bölüm değiştirdim ne 4e geçtim. artık ders çalışasım bile yok. sürekli okulu mu bıraksam diye düşünüyorum. ama başka bölüm de bulamıyorum lütfen yardım edin bi çukurda yapayalnızım.. üstelik ailem uzakta ve evde tek yaşıyorum. bu beni daha da depresif yapıyor. iyice yalnızlaşıyorum..

Tıp fak 3. te sınıfta kaldım?