Eğitim & Kariyer Oyunculuk için başvurdum, otelde konuşmaya çağırıyorlar. Gitsem mi? Burcuyalcinby Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor kabul edildim bir otelde konuşmaya anlaşmaya çağırıyorlar gitsem mi? Güncellemeler+1 yıl Vazgeçtim gitmicem ya kötü yorumlar var Oyunculuk için başvurdum, otelde konuşmaya çağırıyorlar. Gitsem mi? Cevapla Oyun Soruları Otel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Gündüz saati Otelin lobisi ise git. Sonuçta seni zorbalıkla odaya götüremezler! Ama odaya çıkalım birkaç poz alacagız derlerse, emin ol çok feci faztaziler yaşatabilirler.. .. 0 0 Yorumla
ertu5234tr Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl güvenilir ajansmi? seni nasıl buldular ofisleri var mı bunları önce araştır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tek gitme bı de kades indir hatta birini ara teli açık bırak konum at yalnız gitmesen bile biber gazida al yanına 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gündüz saati Otelin lobisi ise git. Sonuçta seni zorbalıkla odaya götüremezler! Ama odaya çıkalım birkaç poz alacagız derlerse, emin ol çok feci faztaziler yaşatabilirler.. ..
güvenilir ajansmi? seni nasıl buldular ofisleri var mı bunları önce araştır
Tek gitme bı de kades indir hatta birini ara teli açık bırak konum at yalnız gitmesen bile biber gazida al yanına
güvenilir olduğunu düşünüyorsan git
Gazoz içme sakın 😂