Türkiye ne kaybetti bilmiyorum ama İsveç çok iyi bir yazılımcı kazandı uzun süredir görüşme halinde olduğum şirketle anlaşmaya vardım 🥳🥳🥳
Türkiye de 950 Euro (17.000₺) alıyordum
Konaklama onlara ait olacak şekilde İsveç'te 7350 Euro maaş 🥳🥳 Allah kurtarsın arkadaşlar
Türkiye de 950 Euro (17.000₺) alıyordum
Konaklama onlara ait olacak şekilde İsveç'te 7350 Euro maaş 🥳🥳 Allah kurtarsın arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beni bakkalda unuttuydunuz küçükken kayıp kardeşin 🙆♀️🙆♀️😂
hayırli olsun bu arada başarılar
Ahhh canım kardeşim gellll burayab😂 teşekkür ederim knka darısı sizeeee
Abimm benim valize bile sıgarim benide gaçırrrrr
Insallah dicemde imkansiz
Bir bilet alırız Bea 😂 öyle deme bende çok umutsuzdum ama çalışınca isteyince oluyor gerçekten
Bi meslegim yok garsonluk tezgahtarlik felan yaptm otelde calistim sanayide bile calistim ama turkiye şartlarinda hakettigin parayi almak cok zor
Ki ailem gondermez
Vallahi kanka yanlış anlama ama yani böyle bir fırsat geldikten sonra kim olursa olsun hepsine karşı gelirim Türkiye şartlarında yaşamaktansa ayrıca Ben yıllardır bunun için çalışıyorum hep bunun hayalini kurarak mücadele ediyordum gece mi gündüz mü bu yüzden feda ediyorum
Ayrıca merak etme Allah büyük yani elbet güzel bir fırsat senin de karşına gelir Yeter ki istemesini bil mücadele etmesini bil gerisi İnan ki geliyor sen sadece inancını kaybetme
Bilemiyorum ya nasip
Her şey dediğin gibi olur umarım dediğin gibi nasipte ne varsa nasipten öte yol yok umarım nasibin kalbin gibi temiz olur 🌸🥳
Teşekkürler cümlemizin🤗
🌸🥳🥳
Evlenelim mi 😄
Tabi efendim 😂
😄😄😄😄😄😄
🥳🌸
Hazırlan evleniyoruz xsoidjdnfndjc
Immmm 😄😄 erkeğim benim 😄😄😄
Ironi kanka 😂😂
Yerler ironisini 😄 kocamsın 😄😄
Ah yine mi keder.. ( peki karıcığım) 😂😂😂😂
❤️😄
Her şey gönlünüzce olsun inşallah 🤲 dualarım sizinle ❤️🌸🥳
Ref ol da bizi de alsınlar bebeyim
Yazılımcılık var mı?
Var da sen niye kapalısın djjdjdj
Reklam olmasın diye jdjdjdjd
ARM Assembly, Java (Android studio), Basic C++ işini görür mü
Visual Basic dedin orada bı yakınlaştık senle Ruby yok mu 😂
Djdjjdjd Ruby kalbimizde
Kotlin verim abime EEE yim ben
Go ya da R varsa bu işi çözeriz 😂😂
Hemen cv me gerekli düzenlemeleri yapayım çalışmalara başlim djjdjdj
Kanka bu arada yazılımla ilgileniyorsun gibime geldi yani söylediklerinden onu anladım bu yurt dışı işini kovalayın ya ben sana bayağı yardımcı olabilirim Yani elimden kime yardım geliyorsa herkese yardımcı olabilirim ben Yeter ki kaçın kurtarın abi kendinizi 😂
Ben de elimden geldiğince kaçmaya çalışıcam ama bakalım bizim cv ne kadar tatmin edecek onları. Öncesinde TOELF ya da IELTS puanı almayı hedefliyorum
TOEFL alamayabilirmişim djnddj
Kanka ne olursa olsun yabancı dilini geliştir sadece bir tane dil değil birden fazla dil öğrenmeye bak her türlü işine yarıyor merak etme neden alamıyorsun?
Spelling hatası yaptım daha yeni djdjjdjd
Kanka takıldığın şeye bak ya bir şey olmaz bak sadece zorlama daha da fazlasını yap emin ol oluyor yani bu yurt dışı kanallarını bir şekilde açabiliyorsun kanka ben bayağıdır zorluyorum sonunda oldu 😂
Darısı başımıza İnş. Bakalım benim de tek hedefim bu ve orada tutunup güzel bir kariyer yapmak
İnşallah kankammmmm inşallahhhh 🤲🥳
Başarılar kardeşim
Amin kankammmmm inşallahhhh darısı sizeee3
Amin eyvallah
Brüksel mi?
Brüksel ne alaka aw
Stokholm*
Brüksel: ben ne alaka abi?
Malmö kanka
Gönderince farkettim bende, ne alaka diyorum aw 😂 hayırlı olsun kanka hayatında başarılar. TR Serverda hayatta kalmaya çalışan bizlere dua et bol bol 😀
Bende çok zor mücadeleler verdim 😂😂 teşekkürler kankammmmm inşallahhhh darısı sizeeeee
Tamam ağlatacaksın git hadi 😂
Kanka 2,5 aydır bunun görüşmelerini yapıyorduk nasıl sevindim bir bilsen ben zaten sevinçten ağlıyorum şu anda 😂😂🥲🥲
Verilen emeğin karşılığını almak mükemmel bir şey senin adına sevindim kanka inşallah daha üst hedeflerine ulaşırsın
Kanka yemin ederim öyle bir insan verdiği yemeğin karşılığını aldığı zaman onu daha fazla mutlu edecek bir şey yok İnşallah senin de her şey dilediğin gibi olur kardeşim her şey gönlünce olsun inşallah 🥳🥳💫
Sağol kankam inşallah amin hepimiz için. 🥳
hayırlı olsun