İngiltere'de ilginç bir anket gerçekleştirildi. Ülkede yapılan ankette, kadınlara en çekici buldukları meslek grupları soruldu. Ankette en çekici meslek grupları sıralamasında boyacılar ve dekoratörler ilk sırayı aldı.
Kadınlara ayrıca "Bu meslek gruplarından biriyle ilişkiniz oldu mu?" sorusu da yöneltildi. Soruyu cevaplayan 20 kadından 1'i sıvacı, inşaatçı, tesisatçı, elektrikçi veya tamirci ile ilişkisi olduğunu itiraf etti.
Sizin en çekici bulduğunuz meslekler ne? Herhangi bir meslek grubuyla ilişkiniz oldu mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doktor bence
Mühendislikik mimarlık gibi sayısal meslekler hoş bence
Mühendis olarak hoşuma gitti :)
Insaat ustasi. Karsi evdeki tadilata gelen usta beni parcalamisti
Detay gelir mi ^^
Yani su cay kahve goturuyordum bir gun sohbet ederken goguslerime baktigini farkettim hosume gitti hep firikik vermeye basladim oyle oyle ilerledi
Dinlemek isterim. Dm lütfen
Firikik verirken comeliyordum yere bir kac kez kisa sortumla gittim sonra etekle bir kez de etegin altina camasirsiz gidincd comeldim tabi anladi gorunce
Bir de mesela tatli koyuyordum parmagima bulasani yaliyordum falan
Mesaj olarak yazabilirsin
Burasi iyi. Zaten etek altindan gorunce parmaklarini direkt sokmaya basladi. Cok iyiydi sonra ilerledik cok hircindi saclarimi ceke ceke kalcami tokatlayarak beceriyordu
Nasıl istersen. Serin hikaye. Devam
Kadılık. Ama suanki hakimler kadı statüsünde sayılmaz. O yüzden hakimleri saymıyorum.
Asker ve polisler bence
Özellikle pöh ve komando jandarmalar çok çekici
Bu meslekteki insanlar eve gelemez kola kolay eşleri hep evde bekler onları iyi ben olmamışim kimsenin gözünü arkamda bırakmam
Neden kızların bir çoğu asker polis demiş hiçte çekici değiller çok tanıyorum genelde çapkın gözü dışarıda insanlar oluyorlar
Genelde öyle bide eşleri evde hep onların yollarını gözlüyor zaman ayiramiyorlar hiç
Ressamlar, fotoğrafçılar 🤪🤩
Sanatla ilgili olanlar
Asker jöh
Çekici bulduğun için ilişki yaşadın mı?
Yaşamadım
Umarım bir gün kavusursun hayallerine
bankacı kadınları hep çekici bulmuşumdur
Pöhler kesinlikle
Tesisatçı dhjkf
Polis, asker ve doktor
Öğretmen 💜😍😍😍😍
Polislik