Eğitim & Kariyer En son hangi dili çalışma kararı aldınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Artık başlarım ders alırım belki. Güncellemeler+1 yıl Süper soru için arigatoo. En son hangi dili çalışma kararı aldınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. İngilizce geliştirmek 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Birkaç ay önce Japonca. Gel öğreteyim hsmdjwmdnf 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok boş ver ben kendim öğrenerim askom djxzzm Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Başlangıç için duolingo kullanabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Uygulama önerisi için teşekkürler asko Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Rica ederim. Bir süre sonra da busuuya geçebilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Geçeceğim askomm Yorumla
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Japoncayı kanjiden dolayı bırakıp çinceye merak saldım sanki farklıymış gibi😋 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İngilizce ama tabi nereden nasıl başalayacağımı bilemiyorum 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Almanca öğrenmek istemiştim ama sonra sıkıldım saldım 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bir süredir çalışma kararı almadım. Sahip olduklarım üzerinden devam ediyorum. 0 0 Yorumla
TheProfesör Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İngilizce de c2 seviyesine ulaşmak için calışıyorum şu an b2 deyim 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Acilen Rusça' ya başlamam gerekiyor ama vakit yok. 0 0 Yorumla
_altüstolmuşum_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Fransizca öğrenmeye çalışıyordum bi ara 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Vücut dili. Ancak uygun vücudu bulamadım. 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 306 cevap paylaştı. Portekizce biraz çalışmıştım 0 0 Yorumla
eWoLution Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 512 cevap paylaştı. Python 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İngilizce geliştirmek
Birkaç ay önce Japonca. Gel öğreteyim hsmdjwmdnf
Yok boş ver ben kendim öğrenerim askom djxzzm
Başlangıç için duolingo kullanabilirsin
Uygulama önerisi için teşekkürler asko
Rica ederim. Bir süre sonra da busuuya geçebilirsin.
Geçeceğim askomm
Japoncayı kanjiden dolayı bırakıp çinceye merak saldım sanki farklıymış gibi😋
İngilizce ama tabi nereden nasıl başalayacağımı bilemiyorum
Almanca öğrenmek istemiştim ama sonra sıkıldım saldım
Bir süredir çalışma kararı almadım. Sahip olduklarım üzerinden devam ediyorum.
Uzun zamandır dil çalışmıyorum. Denedim, öğrenemedim.
Çince kanka şu çinli kızı tavlarsam 3 güne kalmaz deviririm 😅😅
İngilizce de c2 seviyesine ulaşmak için calışıyorum şu an b2 deyim
Acilen Rusça' ya başlamam gerekiyor ama vakit yok.
İngilizce birazda rusça
Japonca ama beceremedim
Fransizca öğrenmeye çalışıyordum bi ara
Bükçe (kadın dili)
Vücut dili. Ancak uygun vücudu bulamadım.
Türkçé yazılım,,
Portekizce biraz çalışmıştım
Dil bölümünü kazandım
Rusça
Python
Python
Rusça
İngilizce
Arapça