Küçük tekstil yerinde çalışıyorum adamın ağzı da bozuk çok heyheyli ortancilara bende dahil mal yarim akıllı falan diyor işi asla beğenmiyor ben daha önce hiç fabrikada çalışmadım 5 gündür oradaydım bana yıllarca iş biliyorum gibi muamele yapıyor bir yandan arapça şarkı zaten full suriyeli iki masaya birden bakiyorum hem hizli hem gözü acik olmam lazım ama o son ses müzik sesiyle artık beyin almıyor bazi işleri yanlış yapıyorum bu da beni hem üzüyor hem yoruyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ortacılara hep yapıyorlar başka bir sektör düşün istersen
Ortancilara niye böyle onu anlamıyorum makimecilere daha daha iyi
Piyasada ortacı çok sen olmazsan diğeri ama makineci az
konfeksiyonda çalışılmaz. hemen ayrılın. pislik yuvası oralar.
Gerçekten mi ya
Çoğu böyle midir
hepsi böyledir. başka bir sektöre geçin. arkadaşlarımın hepsi tekstilci, atölye sahibi. 8-10 tane atölye. hiç düşünme bırak gitsin.
Yani nereye gitsem aynı olacak demi
konfeksiyonda nereye gitsen aynı olacak. hele esenler-bağcılar-gaziosmanpaşa- arnavutköy se vay haline.
Allah sormayacak mı şimdi bunlara
Ablalarimda eskiden cok aglanirdi cok haklisin
Ayakcilar miydi
Evet
Aynı muamele var mıydı peki
Evet maalesef
Demek ki tek bizde değil
Allah sorar umarım yani
Uzuluyorum halinizi cok iyi anliyorum
Yaa varya allahım bazen haklı ama şöyle 7 tane suriyeli var açıyorlar som ses müzik arapça ne dediğini anlamiyorum karşımdakinin onu geçtim mesela 2 bazen 3 masaya bakmam gerekiyor mutfağa yardim ediyorum adamın önünde iş yaptım tam yarim saat tamam mi biriyle konusuyldu bana bir sey demedi o anda geldi adam gittikten sonra diyor ki sen bunları niye kestin kesmemim nedeni de normalde ip arasını hep kesiyoruz bende o parçada öyle sandim ordakiler de bir şey demedi hiç kesme falan filan karışmadı yani dün yanlış eşleştirme yaptım ama artık böyle beynim almıyor küçücük yer zaten hızlı ol diyor kenardan geçerken de makineye vurdum ama çalıştı bir sey olmadı yani m*l falan diyor yahu madem hizli ol bilmem ne diyorsun bi de bir şey olunca niye oldu ilk iki gün bütün ayakçı islerne ben koştum nerdeyse aferin dedi sonradan şey yaptı beğenmemeye başladı o gün o ikk iki gün artık halim kalmamıştı çarşamba gittiğimde 1 saatgeç kaldim ama varya ölmüştüm yani boğazım falanda baya şişmişti mecbur gittim dedi ki geç kalırsan bir daha almam ilk gün de geç kaldim o da bir arkadaşım daha gelecekti benle onu bekledim gelsin diye benim başım yandı ama genel anlamda bu hataların normal değil mi hadi geç kalmayı geçtim yani
Üç kuruş maas veriyorlar insanin canini cikariyorlar. Sen bayansin profesyonel atletizm sporcusu degilsin bunu anlamalilar
Yoo en sonunda sabır noktam catlicak
Derdin olursa yaz dinlerim ablalarimdan biliyorum
Derdim bu işte 😂😂😂 sende niye sürekli ablalarımdan biliyorum diyosun ya
Herseyi anlatiyorlardi bazen aglayarak geliyorlardi
Yapma ya ne diyolarfi mesela
Ustabasi azarlardi diyordular, bazi kiskanclar hakaret ediyordu diyordu filan 15 sene gevti aradan
nerde çalışıyon şehir olarak
İstanbul da
Napıcan
@CekingenKarizma1 sana ne oluyo ya sana mı sorduk atlıyon hemen
Oralarda calisilmaz ki
Niye peki
Kanka çalış ekmek parası sonucta
Öyle kolay mi ağzımıza ediyor adam 5 bin için
Kanka başka iş yokmu
Ee ayrıl diye mi
Hayır diğer ayakciya da oylr yapıyor ya dün en basit şeyi bile yanlış yaptım dikkat etmedim ama son ses müzik artık beynim kaldmiyor yani ne yaptığını anlamıyor insan sersem gibi oluyorum
Konusmayı dene
Ne konusucam nr diycem
Şikayetlerini de