Eğitim & Kariyer Bu güne kadar okul ya da iş yerinde ağladınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa hala ağlamama rekoruna sahip misiniz? :D Okulda ağlamayan Hulktur xd Bu güne kadar okul ya da iş yerinde ağladınız mı? Cevapla İş Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Ağlamadım. 0 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır ben kimsenin yanında ağlamadım. Okulda ve iş yerimde kimse beni ağlarken görmedi. Her zaman gülerim:D 1 4 Yorumla Soran +1 yıl O zaman thai kelaviii Yorumla La_llorona +1 yıl Yaa bak yine başladı. Kafamda yankılanıyor sesin. Artık söyleme şu şarkıyı. Kakaolu kurabiye matador haha😅 Yorumla Soran +1 yıl Kelaviiii Yorumla La_llorona +1 yıl 😅😅 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Okulda ağlamadim cokda gitmedim zaten ama is yerinde cok ağladım 2 yer harici tum diger girdigim yerlerde en az 3-4 kez agladim 1 10 Yorumla Soran +1 yıl hangi sebeplerle ağladın? Yorumla deli_xatûn +1 yıl Ben çok alınganım ya genelde hep ustalar şakalaşırken dediklerine ağlardim onlarda beni kızdırmayi aglatmayo seviyolardi gicikligina takiliyolardi Yorumla deli_xatûn +1 yıl Yoktan sebebler yani Yorumla Soran +1 yıl hala takılıyorlar mı peki xd Yorumla deli_xatûn +1 yıl Çalışmıyorum ama gittigim zamanlarda evet uğraşıyorlar😂 Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Bıraktın mı işi sen poncik? Yorumla deli_xatûn +1 yıl Evet Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Demiştin bırakacağım diye. Yeni iş buldun mu peki Yorumla deli_xatûn +1 yıl Bakiyorum henüz bulamadim Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Neden sildin mesajlarını poncik Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Hayat bazen fazlaca geliyor üstümüze. O anlarda gözyaşı dökülüveriyor istemsizce... 0 0 Yorumla
NİÇÉGİBİ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Nasıl ağlıyor bu insanlar okulda hadi okulu geçtim işte o kadar insan arasında gururum hep ağır basar o yüzden hiç ağlamam böyle durumlarda 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ağlatmışlığım olmuştur, pişman değilim. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl neden ağlamışsındır? Yorumla Amanoof +1 yıl Dayak yemiştir. Yorumla Soran +1 yıl niye saldırıyorsun millte xd Yorumla Amanoof +1 yıl Yok onlar hak etmiştir hakim bey 🤣 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ilkokul 2. sınıf sanırım şiir okurken ağladım 😂 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden dertliii Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 768 cevap paylaştı. Evet 1 kere 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla
Defnee3434 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl okulda aglamistim üni yıllarında 1 4 Yorumla Soran +1 yıl neden peki? derslerden mi, arkadaşlardan mı? Yorumla Defnee3434 +1 yıl derslerden dolayi aglamistim doluydum baya Yorumla Soran +1 yıl dersler için üzme kendiniiii Yorumla Defnee3434 +1 yıl gecti o yillar cok sukur meyvesini aliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ağlamadım.
Hayır ben kimsenin yanında ağlamadım. Okulda ve iş yerimde kimse beni ağlarken görmedi. Her zaman gülerim:D
O zaman thai kelaviii
Yaa bak yine başladı. Kafamda yankılanıyor sesin. Artık söyleme şu şarkıyı. Kakaolu kurabiye matador haha😅
Kelaviiii
😅😅
Okulda ağlamadim cokda gitmedim zaten ama is yerinde cok ağladım 2 yer harici tum diger girdigim yerlerde en az 3-4 kez agladim
hangi sebeplerle ağladın?
Ben çok alınganım ya genelde hep ustalar şakalaşırken dediklerine ağlardim onlarda beni kızdırmayi aglatmayo seviyolardi gicikligina takiliyolardi
Yoktan sebebler yani
hala takılıyorlar mı peki xd
Çalışmıyorum ama gittigim zamanlarda evet uğraşıyorlar😂
Bıraktın mı işi sen poncik?
Evet
Demiştin bırakacağım diye. Yeni iş buldun mu peki
Bakiyorum henüz bulamadim
Neden sildin mesajlarını poncik
Hayat bazen fazlaca geliyor üstümüze. O anlarda gözyaşı dökülüveriyor istemsizce...
Nasıl ağlıyor bu insanlar okulda hadi okulu geçtim işte o kadar insan arasında gururum hep ağır basar o yüzden hiç ağlamam böyle durumlarda
Ağlatmışlığım olmuştur, pişman değilim.
neden ağlamışsındır?
Dayak yemiştir.
niye saldırıyorsun millte xd
Yok onlar hak etmiştir hakim bey 🤣
ilkokul 2. sınıf sanırım şiir okurken ağladım 😂
Evet
Neden dertliii
Evet 1 kere
Nedenn
okulda aglamistim üni yıllarında
neden peki? derslerden mi, arkadaşlardan mı?
derslerden dolayi aglamistim doluydum baya
dersler için üzme kendiniiii
gecti o yillar cok sukur meyvesini aliyorum
Ağlamayan mi var be?
Ohooooooobdbcbcb
Ağladım elbette
Okulda agladimda is yerinde ağlamadim
Ağlamadık çok şükür