Normalde göstermem, tekken ağlarım. Güçlü falan olacağım ya 😂 Artık nasıl bir ruh hali ise, her şeyi salmıştım. Ölmek istiyordum falan. Sabah iyi, akşam kötü olduğum dengesiz zamanlardı. Yıllar alan bir ilişkiden sonra kötü bir biçimde ayrılık yaşamıştım. Ayrılırken işyerime de rezil edilmiştim, aileme de. Ve çok güvendiğim, bunları beklemediğim, beni çok sevdiğine inandığım bir insan olduğu için ağlamadığım gün olmuyordu zaten. Yine böyle işle uğraşıyorum rutin işler falan. Mağaza düzenlenecek. Ama kafamda hep anılar ve "bana nasıl kıydı" soruları var. Böyle film şeridi gibi.. Tabureye çıktım. Bir ürünü düzeltirken feci düştüm. Normalde çok dikkatliyimdir ve bu zamana kadar hiç olmamıştı. İş arkadaşlarım koştu geldi ben ağlıyorum ama. Çocuk gibi hem de. Kalbim çok acıyor. Bir de üstüne sarılıp ağladım. Tabi sarıldığım kişi düştüğüm için ağlamadığımı biliyordu :)
Ağlamışımdır. Çoğunlukla ağrılar yüzünden acı çekiyordum ve istemsiz bir şekilde göz yaşlarım akıyordu. Stresten ağladığım da oldu, haksızlık karşısında ağladığım da oldu. Aynı zamanda sinirden ağladığım da oldu. Genelde tarifi zor şeylerle başbaşa kaldığım için bedenim doğal olarak bunu dile getirmeye çalışıyor. Şükür hepsi geldi, geçti.. Rabbim kimsenin ağlamasına izin vermesin. Hep mutlu olsak keşke...
Ay çok ağladım hemdee içim dışıma çıkana kadar... Okulda görev yapıyordum öğretmenim, başka bir öğretmen 4 yaşındaki öğrencilerimin önünde bana küfür etti çat diye sınıfa dalıp zımba istedi isterken baya bi küfür etti çocuklar da çok korkmuştu sinirimden ağlamıştım...
Ay bir gün güldüğümüz olmadı ki okulda bir kıza falan sinirlenmiştim işte de bir gün müdür bozuk atmıştı zoruma gitmişti. Çalışırken içime içime ağlıyodum, iş çıkışı öyle bi aglamistim ki 🙄 Evde de genelde haftada 2 düzenli ağlarım 😂
Yaz stajımda hastanede haksız yere üzerime gelindiği için sinirden ağlamıştım. Okulda da sınav berbat geçti diye oturup ağlamıştım ve en yüksek notu ben almıştım sfldmdlsm
Evet okulda ağlamıştım bir çok sevdiğim arkadaşım bana iftira atmıştı o yüzden oturup hüngür hüngür ağlamıştım hak etmedigin bir ithamla hele ki en yakınından gelse çok kötü oluyormuş insan
Okulun ilk senesi malın tekiyle grup olmuşum neyse tüm ödevi tek başıma yaptım gelirken aynalı karton al dedim akıllı unutmuş , sinirden ağladım oturup