Eşit ağırlıkçıyım. Dershanenin 2. Ayına giricem neredeyse ama ben matematik çözemiyorum halen. Sınıfta çoğu kişi anlamıyor aslında. Soru Çözümü izlesem de hocalardan dinlesem de olmuyor. Sizce ne yapmalıyım?

Eşit ağırlıkçıyım. Dershanenin 2. Ayına giricem neredeyse ama ben matematik çözemiyorum halen. Sınıfta çoğu kişi anlamıyor aslında. Soru Çözümü izlesem de hocalardan dinlesem de olmuyor. Sizce ne yapmalıyım?

40 seansta matematik diye bir kitap var. Okyanuz yayınları. Hem tyt hem ayt. Al onu. İstikrarla çöz. 20 günde bitireceğim diye şartlan. Karar ver başla. Uygulamasından yapamadıklarını dinle. Hala yapamıyorsan ertesi gün sor hocalarına. İsteyince yaparsın;)
Okyanus başlangıç seviyesi diye kitap var ama dediğinden yok. Bu kitapı bitirmem lazım önce. Ama dediğim gibi bunlar başlangıç seviye, benim netleri nasıl artırsın ki
Yavrucum karşında kim var ne öneriyor anlamıyor hemen kapı kapatıyorsun. Zaman harcayıp yorum yazmak hata. Sen çok biliyorsun zaten. Kafana göre takıl!
Sinirden ağlıcam nerdeyse şaka gibi ya kaçıncı kişisin? Herkes tersliyip duruyor. Yorum yazdıysan sana burada tekrar soru geleceğini zaten biliyorsundur. Elimde bulunan imkan ve kaynaklardan bahsettim sadece. Netleri nasıl yükseltir yazdım hemen sinrilenme yükselme falan
Ben sana başlangıç seviye kitabı önermedim. Gün gün hızlandırılmış temel atma kitabı önerdim. Temelini atacaksın sonra bir tık üst soru bankayı 345 yayınları tyt ayt soru bankasına geçeceksin. Sonra da netlerin artacak. Durum bu. İster yaparsın ister yapmazsın. Yapamayacağına o kadar şartlanmışsın ki. Hemen ket vuruyorsun!
Ket vurmadım sadece bu ders beni tepkili yaptı kişisel değil ama teşekkür ederim
matematik öğretmeniyim. Anlamiyorsan mutlaka temelde eksigin vardır. Onlari kapatman ve öyle ilerlemen gerekiyor.
Ya çok mutlu oldum şu an sizinle karşılaştığıma. Bana adım adım yazar mısınız lütfen? Nereden başlamamla ilgili. Temel kaynaklar aldım çözmeye çalışıyorum. Birey a aldım zorlanıyorum mesela, anrenmanlarla matemetik biteli çok oldu, şu an da okyanus starter var mesela
11. sinif misin? Trigonometri mi görüyorsunuz?
Ben lise mezunuyum. Dershaneye gidiyorum ama matematikte çok zorlanıyorum
Seninle yakından ilgilenen bir öğretmenin tarafından seviye tespitin yapılmalı. Neleri bildiğini ve neleri bilmedigini incelemeli ona göre sana kaynak önerisi sunabilir. A seviye bir kitapta cok zorlanıyorsan 6,7 8. sinif temelinde sorun vardır. Hızlandırılmış bir eğitimle bunlari ogrenmekle başlayabilirsin
Hızlandırılmis eğitim derken mesela?
Hızlı sekilde ortaokul matematik tekrarı yapılarak temelin oturtulacak. Sonra lise matematik konularına geçeceksin
Anladım, zaten dediğim gibi bu starter matematik de kesirler falan, ondalıklı sayılar mevcut temelden başlıyor yani
O zaman onunla ilerlemelisin. Biraz ısrarcı olursan sonucu alacaksin emin ol
İnşaalah, çok teşekkür ederim. O kadar konu var ki, problem bilgim de pek yok, çözemiyorum... Dershanede konu bitince hemen diğerine geçiyorlar tabii ben geride kalıyorum, hissediyorum bunu yani. Sizce 2023 hazirana kadar bütün konuları halledebilir miyim?
Sorun olunca bana mesaj atabilirsin. Ufak ufak yardimci olmaya çalışırım.
o zaman is**tek a**ttım
U**ni**ver**sal
Hocam ben temelden başlıyorum bu temeli bitirdigimde temelden problemlere geçicem onuda bitirirsem o zor matematik problemlerini yapabilir miyim sizce
Cevap
2Cevap
belki de dersane hocası öğretemiyodur
Knka ben kendimi biliyorum olmuyor
o zaman sözele geç bence
Sizede güzel bölüm yok ki
asıl eşit ağırlıkte güzel bölüm yok bütün ea mezunları asgari ücret alıyo
sözelde animasyon var gastronomi var bunları okudun mu bütün dünyada iş yaparsın
Sınırlı bölüm var işte knk. Onlar olmasa ne olucak? İlgime girmiyor. Ayrıca bütün dünyada iş yaparsın demek kolay değil.
eşit ağırlık bi bölüm okuyunca Türkiye'de bile iş yapamazsın demek kolay ama yine de senin tercihin
Sağol
Bırakın
Neden bırakıyim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?