Eğitim & Kariyer 3 ay 27 yaşında iş deneyimi olmayan biri için yurt dışı hayallerine geç mi kalınmıştır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hayal kurmayım mı? Gerçeklere mi döneyim öyle diyorlar bana.Elimde sadece mezuniyet diplomam varİngilizcem Bİş Deneyimim yok Güncellemeler3 ay Akıl verecek insan da mı yok 27 yaşında iş deneyimi olmayan biri için yurt dışı hayallerine geç mi kalınmıştır? Görüş Yaz 3 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 3 ay Sahip olduğunuz niteliklere haiz olmadan bir yargıya ulaşmak güç bu yüzden yorum yapmak da doğru olmaz. Ek bilgiler sağlanırsa fikrimi sunabilirim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 3 ay Müh mezunuyum iş deneyimim de yok ama yurt dışına mutlaka çıkmak istiyorum yani sadece izlenecek yolları bilmiyorum Yorumla Görüş sahibi 3 ay Beğendim paylaşımınızı. Özelden yazar mısınız? Buradan soru cevap şeklinde yorum yapmayı sevmiyorum. Yorumla Soran 3 ay Yazdım Yorumla
limpbizkit Takip Et Xper 6 Yaş: 28 3 ay İş fırsatı bulursan git Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-sRomantikAdam- Takip Et Xper 6 Yaş: 23 3 ay Yo değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Sahip olduğunuz niteliklere haiz olmadan bir yargıya ulaşmak güç bu yüzden yorum yapmak da doğru olmaz. Ek bilgiler sağlanırsa fikrimi sunabilirim.
Müh mezunuyum iş deneyimim de yok ama yurt dışına mutlaka çıkmak istiyorum yani sadece izlenecek yolları bilmiyorum
Beğendim paylaşımınızı. Özelden yazar mısınız? Buradan soru cevap şeklinde yorum yapmayı sevmiyorum.
Yazdım
İş fırsatı bulursan git
Yo değil