Çok istediğiniz bı meslekte beceriniz yoksa naparsiniz
3 ay
Yazilim sektöründe çalışmak istiyorum ama hiç yazılım alanında becerim yok napmaliyim?

Çok istediğiniz bı meslekte beceriniz yoksa naparsiniz
2 yıllık üniversite sınavından başlayabilirsin en azından açıktan ve ya 4 yıllık direkt üniversite de hocalardan daha net alırsın sadece hobi olarak öğrenmek istiyorsan YouTube da öğreten kanallar var ama hoca da diyemem. Üniversitesiden de herkes biliyordur ben bilmiyorum diye de korkma yarısından fazlası zaten bilmiyor
Valla okuyabilrisen kazanabilirsin bitir daha önce üniversite okuduysan 2. Üniversitesi sınavsız haberin var mı bilmiyorum
4 yıllık 2 ve 4 yıllık okuyabilir 2 yıllık 2 yıllık
Aaa mükemmel 2 yıllık bitince dgs ye gir örgün de kazanma imkanın var açıköğretim de puanları da düşük ama kontenjan az çalışırsan mata yapılabilir
Ortalamayı yüksek tutman lazım mattan da iyi bir yer kazanmak istiyorsan 30 35 net yapman lazım dgs yks ye göre daha kolay herkes yüksek net yapıyor dgs sınavı ayrıntılı araştır puanlarına bak düşük puanlı yerler var ama kesinlikle istikrar istiyor
Matım iyi yaparım diyorsan mükemmel zaten
İstanbul'da burslu olmak için ilk 3 k oda 297 300 puan arası değişiyor şehirdışı 5k dan itibaren 260 a kadar düşebiliyor. Zaten ortalama 60 puan ( bu da 2,70 gibi bir ortalamaya tekabül ediyor) 2 yıllık üniden mezun olduğun diploma puanı geliyor. Zaten puan değil sıralama yapman lazım. Dgs hız sınavı
4 yıllık bölümler %50 burslar seneliği geçen sene 30-50 k arasında kapı açtılar bu derse çalışman için bilgisayarın lazım programlara ihtiyacın var satın alman lazım. Ayrıca her sene okula da zam da ayrı konu.
Kalan 2 yıl öyle olmuyor işte her üni farklı karar veriyor ama kesinlikle 2 yılda bitmiyor 3 ila 4 yıl arası değişiyor kimi üni aldığın dersleri muaf tutuyor tekrar vermek zorunda olmuyorsun kimi de kabul etmiyor. Kurul kararı...
Tabii ki olur zaten amaç eğitim kendini de geliştirip İngilizceyi de çok iyi bilmen gerekli sonuçta yazılım dili İngilizce. Yurt dışında zaten yazılımcı açığı var. Eğer güzel bir şekilde erasmus falan yapabilirsen yani o maddi durumun varsa kurtulursun beğ
Yok be kimse hangi üniden nasıl mezun olduğuna bakmaz işine bakar güzel program yazarsın cv yardım ettiğin siteler oyunlar VS
Hacı kodun iyisi kötüsü olmuyor tecrübe işi iş bulup çalışıcan yani doktorla benzer yeni mezun doktor ne kadar pratik görmüş olabilir ki? Tecrübe tecrübe
Görüş
1Görüş
1- İngilizce öğrenmelisin.
2- Matematik Öğrenmelisin ( enazından temel matematik )
3- Yazılımda ne yapmak istediğine karar vermelisin web mi, mobil mi, siber mi ona göre program hazırlarım sana instagramdan ulaş bana @suhasoftware dan ulaş bana.
Yazılım eğitimi almalısın. Asla vazgeçme.
Vaz geçerdim
En İyi Görüş