düğün tarihiyle KPSS sınavı çakışınca gelinlikle sınava gelmiş :D biz ne zaman evleneceğiz be :d

düğün tarihiyle KPSS sınavı çakışınca gelinlikle sınava gelmiş :D biz ne zaman evleneceğiz be :d

Gelin arabasından ziyade atanma hissi ardından gelişecek mutluluklar kendine yetme hissini yaşamak artık kitaplarla boğuşmaktan kurtulup refaha erişmek. Özgür olmak sanırım bunu en iyi anlatan sözcüktür. İstediğin zaman sevgilinle oturup vakit geçirmek şu dersim var diye hayatı ertelemek. Ben kpss yi kazanırsam eğer çok mutlu hissederim hayali bile güzel.
Ertelememek*
Yani o kadar hazırlık yapılmış masraf yapılmış aylar öncesinden salonlar tutuluyor sınav iptal olduğu için düğünü erteleyemezler böyle denk gelmiş ilerde çocuklarına anlatır bana saçma geliyor sınav Çıkışı gelinliği giyebilirdi ama onlara gelmemiş
Üzerindeki gelinlik değil birincisi. Normal bir elbise. Ayrıca zaten sınav sabah oluyor. Adı gelinlik olan aslında bir elbiseyi giymek 5 dakikasını almaz. Bayağı şov yani ne denilirse denilsin 😀
Cevap
48Cevap
Ertelenince kpss muhtemelen evlilik gününe denk geldi. Hayırlısı olsun
Ertelenen lisans kpss idi. Dün gerçekleşen sınav ise öabt.
@hmmmmmmmm_ bakmadım takvime. Gene de hayırlısı olsun. O kıyafetle sınav zor olsa da 🙂
Çalışarak girmemiş keyfine girmiş dikkat çekmek istemiş yani söylediğini göze almış... insanoğlu enteresandır.
@hmmmmmmmm_ gerçekten de öyle.
Saçma olmuş bence
Gündem olmak için yapmadıysa ben de ne olayım. Ona göre gelinlik seçmiş, ayağına spor ayakkabı giymiş falan baksana, daha önceden bir hazırlık var yani. Milletin dikkatini çekmek için saçma sapan işler.
Ne saçma sapan işler ya, bir de sınav esnasında milletin dikkati dağılacak, ÖSYM nasıl izin vermiş anlamış değilim. Bu şahıs kazansa ne olur kazanmasa ne olur?
İlgi için şaklaban olacak bu millet.
Başka insanlarında dikkatini çekmeye gerek yok.
Böyle absürt kıyafetlerle sınava alınmamalı orası resmi bir yer oyun parkı değil
Gelinlikle sınava girmek ne yaa? Tövbe estağfurullah iyice delirdi millet işi gücü show!
Sınavdan sonra gelinliği giyse olmuyo çünkü acelesi var arkadan atlı kovalıyo 🤣🤣🤣
Gelinliksiz gelseymiş sınavdan sonra giyseymiş olmaz mıymış diyorum ama :D tabi ki o zaman şov olmazdı.. Çalışkan gelin ahsh keyifli günler..
Yaşın 32 diye yazıyor bir kadın bu yaşta bekar olmaz çok tan evlenmiş çocuk sahibi olmuş Erkek misin ki sen 😒
Olmasın 5 kişi birleşip silgilerden beşi bir yerde yapamadı mı 🙄
Ne zaman evleniceğiniz çok önemli değil asıl önemli olan doğru insan
Show için yaptığı belli bunu anlamayanlar var zaten kadın resmen dalga geçiyor milletin aklıyla
Çook saçma yaaa gelinlikle gitmek, sınav sonrası hazırlanabilirdi..
hayatımda böyle saçmalık görmedim ya ne değişik insanlar var
Şaka gibi yaa sınavıda düğüne denk getirmesi inanılmaz bir şey
Aşırı saçma. Çok düşünüyorlar mı acaba böyle şeyleri
Türk insanı işte nerde saçma iş var otur seyret
Çok gereksiz. Sınavdan sonra git yap hazırlığını. Gelinlikle sinava girmenin me anlamı var
Ortalık yangın yerinne dönmüşken, evlilik cesareti gösterebilmiş gençlerimize mutluluklar
Butun iyi cocuklari kapyorlar bize kalaslar mi kaldi aman tanrım sen koru yarabbim😧
cok guzel bence bazilari gibi atanmis olsun dememiş 😅
Ne büyük başarı ne büyük marifet
Ödül de verdiler mi bari
canım
Evlenmek pek matah bişey değil, sınavı kazansın da hayatını kurtarsın bari..
Bizide tabutla getirirler tam ölüm günü denk geldi derler. ⚰️ 🚑
Mallık bedava böyle tipler birde çocuk yapıp çoğalacak ya vay memlrketin haline 😏
Tam rezillik canım o kadar dengesiz haraket anlamı yok
Her geçen gün insanların beyninden bir tahta daha eksiliyor.
Geleceğimi görüyorum galiba 😂🤦🤦 öğretmenlik istiyorum kesin bende böyle olurum baktım atanamiyorum evlenirim. Millet artık okuldan ümidi kesiyor
Çok gösteriş için yapılan bir şey
Ben o işler için daha gencim
Sınav ertelenince tarihler denk gelmiş
olur neden olmasın. biraz da şans
Show olduğu belli.
Seninle böyle olabilirdik..
Evde kaldin sanirim 😉
Şov için her şey yapılır şu ülkede
Bu ülke aptal dolu diye boşuna demiyorum
Nasip olur mu beee 😂
Sanki kpss çıkınca düğüne gidecekler
Bence gereksiz bir gösteriş
İnsanlarda şaşırtmış artık
Dikkat çekmek isteyen tiplerden nefret ederim
Kpss değil Evlenme kafası
Gereksiz olduğu kanaatindeyim. Neyse başarılar...
Ahahahaha 🤣 millet iyice şaşırmış 🤦🏻♀️
Keramet Kpss' miş 😀
Ahirete kaldı artık
Tüm kızlara nasip olsun
O güzel günde ne sınavı
Çok saçma nasip olmaz inş
Millet gündeme gelmek için neler yapıyorlar?
Saçmalık ya ne boş insanlar
Nasıl içeri almışlar yahu?
Vay bee şaka gibi 🙄😧😧
Aynı soruyu ben de kendime soruyorum.
Benim sinıfımda olsaydi. Silgi takardım
Görgüsüzlük görüyorum
bekar olduğunu söylediğin için görgüsüzsün
Ne alaka
olan var olmayan var
Kıskançlık demedim, neyini kıskanayım, sadece görgüsüz bi hareket
kime göre neye göre görgüsüz evlenmek görgüsüzlükse bekarlıkda görgüsüzlük bi de övünürcesine söylüyorlar
Ya sınavda gelinlik ne alaka annem iyi misin sen
e aynı güne denk gelmiş sınav ertelenmiş kız napsın
daha bunun makyajı var saçı var hazırlığı var
Ooooof çok saçma, neyse
Bu bana abartı geldi şahsen
Saçma bir davranış
İşi zor sınava odaklanamamıştır.
Iyyy kesbanlıkta level
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?