Eğitim & Kariyer 3 ay Reklamcılık okursam yurt dışına çıkabilir miyim? Merycann Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Reklamcılık okursam yurt dışına çıkabilir miyim? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 3 ay Eğitim & Kariyer konusunda 6,1b görüş paylaştı. Çıkabilirsiniz ama yabancı dil olmalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Merycann 3 ay Öğrenirimde cok mu zor nasıl çıkabilirim Merycann 3 ay ya da bu işten ciddi para kazanabilir miyim
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 100% 3 ay Çıkarsın, dil de olursa. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Puebla_İtfaiyecisi Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eig 100% 3 ay Dil ve maddi durum var ise neden olmasın. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
yagmurcetinnn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% 3 ay Hehe cikarsin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Merycann 3 ay Ortaya bir b*k atiyorsan sebebinide açıkla Yorumla yagmurcetinnn 3 ay Cikarmassin Yorumla Merycann 3 ay Aynen sen çıkamazsın ama ben çıkarım Yorumla
beautylife035 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 3 ay kendini geliştirirsen evet Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Çıkabilirsiniz ama yabancı dil olmalı
Öğrenirimde cok mu zor nasıl çıkabilirim
ya da bu işten ciddi para kazanabilir miyim
Çıkarsın, dil de olursa.
Dil ve maddi durum var ise neden olmasın.
Hehe cikarsin
Ortaya bir b*k atiyorsan sebebinide açıkla
Cikarmassin
Aynen sen çıkamazsın ama ben çıkarım
kendini geliştirirsen evet