Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım ile aynı üniversiteye gidicektik benim tutmadı onun tuttu herşeyini halletti gidicek ben ailesiyle hatta dedesiyle falan bile tanıştım çok iyi insanlar kendiside öyle kendini korumasını bilen bir erkek laf atsa susup kalmayan tersleyen birisi yani ayrıca ne olursa banada gelip söylüyor şu istek attı şu bana böyle dedi bugün gibisinden bu kız bozulur mu üni gidince beni çok seviyor çok çok eminim ama değişir mi gider mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun seninle veya onunla bir alakası yok. Çok sevsen bile bir süre sonra ortam değişince bir şeyler olmuyor. Ya sen ya o çok değişiyor. İyi veya kötü anlamda. Çünkü zaman değişiyor insanlar geliyor okul ders arkadaş ortamı yaşam farklı olunca ortak nokta kalmıyor gibi haliyle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarakter meselesi. Herşeyden önce kuldan utanan, Allah'tan korkan biriyse nerede ne yapacağını bilir bence. Dua ette hayırlı arkadaşları olsun. Ayrıca hangi şehirde üni? Yanlış anlama bazı şehirler biraz muhafazakar olabiliyor, öyle yerlere gidecekse bence artısı da olur bilemiyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani dini bilir Kur-an okur Ramazan aylarında falan başı açık ama dinide bilir yani sanmıyorum öyle yapacağını bende ama işte bakalım
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun
Soran+1 yılArkadaşları hiç hayırlı olmadı reis
Cevap sahibi+1 yılOnlardan uzaklaşmayı denesin o zaman
Soran+1 yılbir tanesinden uzaklaştırdım ama çok saflık yapıyor onlara karşı onlarla planlar yapılıyor konserlere falan soruyorum ne yapmaya çalışıyorsun sen diye gitmicektim ki grupta öyle konuşuldu sadece diyor
+1 yılDeğişecek ama sen hiç bir zaman efendiliğini bozmayacaksın. Arkandan bir şey yapıyor diye düşünüp gereksiz baskı sorgulama kıskanma olmayacak. Gidecek olan zaten gider. Merak etme değişim olacak ama o değişim de yanında olursan daha güzsl değişir
08 Yorumla- +1 yıl
🥲
- +1 yıl
Sen ağlamaaaaaaaaaa dayanamammmmmmmmm sen ağlamaaaaaa ne olur bana yemek gönderrrr. Aç yaşanmaazzzaaa biliyorsuuunnnnnn. Aç kalmayayım ki dayanamaaaaaammmmmm.😂
- +1 yıl
Ben ne diyorum sen ne diyosun be koca ayı... ne zaman be ne zaman🥲
- +1 yıl
En iyi zaman şimdiki zaman 😂
- +1 yıl
En doğru zaman canın istediģi zaman anlaştığın zaman kendinle... Allah bazısına veriyo işte🥲
Soran+1 yılGidecek olan gider abide sorgulama baskı yapmam zaten öyle sürekli rahatsız eden birisi değilim ki oda kendine laf konduracak ya da erkeklerle samimi olacak birisi değil sırf bineceği araç erkek yurdundan geliyor diye içi erkek dolu olcak diye ona değil bi sonraki araca biniyo ki bende dedim iyi yaptın yoksa ben binme dicektim zaten diye öyle yapcma tabi dedi bana
- +1 yıl
O zaman dert edeceğin bir şey yok. Allah sana da verir be ne olacak 🙂
- +1 yıl
Ne diyo bak🥺😭😭😭
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişir kanka ne yazık ki. Bende kendime çok güveniyordum ama ortam çok farklı. Hiçbir şeye benzemiyor.
09 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda değişir ki kendisi dediğim gibi kendine laf kondurmaz ettirmez yani şu üniversiteden önce birisi dese bana hayatta yapmaz derdim halada diyorum ama içimi korku sardı üzüntü sardı efkara bağladım orada birileri aklını çeler birileriyle ilişkisi olur her anlamda gerek sevgili gerek başka diye korkum oluyo ama aslada yapmıcak birisi
Cevap sahibi+1 yılYa öyle ciddi şeyler olmaz tabii. Ben eski ben değilim. Kızdan yana şüphen olmasın yanlış şeyler bende yapmadım ama insanlar çok kafa karıştırıyor. Yani erkekler direkt gelip benimle olurmusun demezler zaten. Fark etmeden, alttan alttan iyi konuşuyorlar. Kızlar erkeklerden daha beter zaten kuyu bile kazarlar. Sonuç olarak üniversite de iyi ama ortamı iğrenç. Kimseyle muhattap olmamalı, ortamdan kaçmali, eğlence, üniversite hayatını yaşamak istemez sadece kariyer hedefli okursa bir şey olmaz. İnan sen üniversiteye gitsen senin yanında bile değişebilir. Hiçbirsey yapamazsın. O kendini eğer okuldan eve evden okula şartlar ise bir şey olmaz
Soran+1 yılGerçekten okurken yazdıklarını içime su serpildi birazda olsa, şöyle diyim yani ailesiylede görüştüm kendisi gayet iyi huylu birisi diyorum ya erkeklere kendine laf bile attırmıyor tersliyor hemen ya da yakın zamanda sokakta bir erkek laf atmıştı lafı yapıştırmış direk onlara yürümüş yoluna devam etmiş, kariyer için okuyor hedefleri olduğu için okuyor eğlencesinde değil hatta bana bile okulun tutsaydı ve eğer kaçma gibi işte bugün gitmicem ya gibi bişeyler yapsaydın seni annene bile söylerim demişti yani beni bile düşünüyor. Derslerine çalışan birisi anladığım kadarıyla lise hayatında onun yanında değildim ama anlattığına göre çok çalışıyor ediyor.
Cevap sahibi+1 yılYa üniversitede haddini bildirmekten cekinmeli. Hiç muhattap olmamalı, cevap vermez ketum olursa daha iyi olur. O kadar tuhaf ortam ki yazdığın kadarıyla dobra birisi sanırım, böyle ağzının payını veren dobra kızlardan zor kız diye hoşlanırlar ben 3 sene boyunca peşinden koşan erkekler gördüm sert kız diye. İyi huyluysa çok kötü şeyler yapmaz zaten, kendinden de eminse. Ama anlattığım gibi onlara cevap vermemeli. Bu onu pisirik korkak göstermez emin ol. Üniversitede erkeklerin, kızların bulamadığım tek kız tipi çalışkan, kimseyle muhattap olmayan kızlar. Çünkü eğlenceli bulmazlar bunları kimse takılmaz kendi halinde, sıkıcı görürler hatta. Aynı şey erkekler içinde geçerli. Ketum, konuşmayan, çalışkan insanlardan uzak dururlar. Biraz bile değişmesin istiyorsan böyle olmalı
Soran+1 yılHaddini bildirmekten çekinmeli derken nasıl yani neden ki, yani yerine göre çok rahatsız olduysa cevabını veriyor ki ailesinede anlatıyor bugün başıma böyle bişey geldi diye saklamaz yani ailesinden, şimdi yani sinirli birisi yerine göre ve birisi konuşmak falan istese yüz vereceğini sanmıyorum ki banada söyler diye düşünüyorum çünkü bu başından geçen olayı cevap verme olayını anlatmıştı ayrıca istek gelincede siliyor bazılarına engel at diyorum atıyor ve bana söylüyor yani hep, bu zamana kadar ayrıca sevgilisi hiç olmadı sanırım lise hayatındada daha öncede, yok cevap vermesin gerekiyorsa ben cevap vermezse pısırık olur falan diye demedim cevap vermesin hiç farketmez yeterki onlarla alakası olmasın, yani dersine çalışan eden birisi diyorum ya bana bile okulun tutsa söylerdim seni gitmemezlik gibi bişey olmaz yok öyle bişey diyordu
Soran+1 yılgerçi erkekler için diyorumda tanışacağı kız arkadaşı illa olcak onlar bozmaz umarım
Cevap sahibi+1 yılYa iyi aile kızı belli de bende öyleydim. Yani öyle büyük şeyler olmuyor ama fikirler çok değişiyor. Sana anlatması ya da anlatması değil mesele kendine güveniyorsa da yapmaz ama o ortam öyle sana laf atacak sende haddini bildireceksin ortamı değil. Çok farklı diyorum ya lise ya da diğer arkadaş ortamlarına hic benzemez. Oraya çok rahat insanlarda geliyor kız arkaşın gibi insanlarda ama bu kızlardan bazıları aile baskısıyla özgürlük için geliyor. Kendini iyi aile kızı olarak tanıtıyor. Benim gözlemlerimle dobra olup haddini bildiren kızlarla uğraştılar. Onlara eğlenceli geliyor üniversite hayatını çekilir hale getirmek istiyorlar kendilerince. Yani hey fıstık diye laf atmazlar ama çok rahat insanlar var işte. Genelde kendi haline kimseye bakmayan, gelip birşeylerden konuşsa dahi masayı terk eden kızlara bir şey olmadı. Başlarken neyse bitirdiklerinde de o. Aynı sert ifade, aynı ketumluk.
Soran+1 yılİşte yani iyi bir aile kızı öyle yanlış işler yapacak birisi olduğunu düşünmüyorum, büyük şeyler olmuyor ama fikirler değişiyordan kastın ne tam beni aldatmaz ama bırakır gider mi ya da nedir yani tam olarak anlamadım. Kendine güveniyor bence ben ona gözüm kapalı güvenirim çünkü tabi son 3 - 4 gündür kendi kendimi yiyorum bu konudan sebep orası ayrı ama bi yanımda hayır yapmaz diyebiliyor hala, Yani demek istediğin lise gibi değil dışarısı gibi değil laf atıp susturacağın kenara çekileceğin bir ortam değil tam tersine hiç yüz vermicek yani öyle mi? Özgürlük için gelmek isteyeceğini hiç sanmıyorum baskıdan kaçıp kurtulmak için üniversite okumaya gitmez yani tanıyorum, yani dobra olup haddini bildirenlerle uğraşıyorlarsa dediğin gibi o zaman cevap vermicek hiç dimi öyle mi demeliyim ona sen hiç muhattap olma falan mı diyim, Yani kız arkadaşımın kimseye bakacağını ya da yanına biri geldimi orada kalacağını hiç sanmam terk eder sırf erkek çoğunluğu var diye farklı bir otobüs bile tercih edicek sabahları.
Yani siniri inadı aynı ben gibi aslında inadı tam sayılmaz mesela ben ona ne olursa olsun inatla tabi şimdi bana inatla bişey yaparsa gerçi bende yaparım ama ben sırf geçenlerde kız takibe aldım diye bi tane şarkıcı oda gitti hemen erkekleri takibe aldı neden yaptın dedim kavga ettik baya sinir ve inatla yaptım yoksa banane onlardan dedi yani siniri ve inadı benim kadar var böyle bir kız.
Soran+1 yılmerhaba ordamısın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
17Cevap
+1 yılYeni bir çevre ile arkadaşlar Eğer karakteri oturmuşsa değişmez Ama tabii ki de yeni arkadaşlar edinebilir gözden uzak olan gönülden de uzak olur unutma
11 Yorumla
Soran+1 yılkarakteri bence oturmuş kendisine laf ettirmez erkeklerden bir laf alsa karşılık verir tersler korumasını bilir yani kendini
- Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılTemeli sağlam bir iliskii ise emin ol değişmez sadece ona güven ve akışına bırak seven gitmez giden sevmez bunu da unutma hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤗
14 Yorumla
Soran+1 yıltemeli sağlam yani geçende konuşmama gibi bir duruma geldik ikimizde bana sonuçta bi yaşanmışlık var dedi öyle kolay mı bitirmek dedi
- +1 yıl
Gülüm bunları düşünme artık ona güven ve akışına bırak olur mu kafanda soru işaretleriyle yaşarsan çok yipranirsın sana da yazık günah. Olacakla ölecegin önüne geçemezsin
Soran+1 yılOna güveniyorumda aslında arkadaşım bana bişey dediğinde saçmalama kendimden çok güveniyorum ona dedim ki öylede zaten yapmaz etmez çok çok eminim sadece üniverste ortamı bozar mı diye düşünüyorum ama olacak ve öleceğin önünede geçilmez çok doğru kendimi yıpratıyorum boş yere kurup kurup
- +1 yıl
Aynen öyle bırak dusunmeyi artık olacağı varsa olur zaten sen bir şey yapamazsın ki
+1 yılBöyle bir şüphe aklına girdiyse demek ki bişey olmuş yoksa neden şüphe duyasın ki. Ayrıca seni seviyorsa güveniyorsa ve sende ona güveniyorsan hiçbir sıkıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEĞER ARANIZDA GERÇEK AŞK VARSA KORKMA
GERÇEK AŞKI HİÇ BİR PROBLEM YIKAMAZ!!!
❣SEVGİ İLE SAYGI İLE GERÇEK AŞK İLE KALIN❣04 Yorumla- +1 yıl
Sen Bu Lanet Olası Mediya ya Ve İçindeki Lanet İnsanlara Bakarsın Dananın Kuyruğu Yanmış Gitmiş Git Sevdiğin Kadına İnan Ve Elini Tut Onun da Senin Ona Güvendiğini Bilsşn
Soran+1 yılYani ben onu yalnızda bırakmak istemiyorum oralarda ama güveniyorumda çok umarım gerçek aşktır bizimkisi
- +1 yıl
O Halde Bas Nikahı Evşenin Sonuöta Evliler Okuyamaz Diye bir şey Yok Evlensin Evlenin Dediysem Ama Sadece Birlikte Yaşayın
Erken Erken Bebek Yapmayın Ev Yurd Kurulmadan Zordur
Veya Evlenmeden de Birlikte Yaşaya Bilirsiniz Madem Aileler Biliyor Ve İzin Veriliyor Mutlu Mesut Yaşayınız Sende Beraber Tut Elinden Git
Hani Bir Şarkı Var
Tut Elimden Yürü Benimle Kapat Gözünü Kulağını Herşeyi Yalnız Beni Sev Benimle Ol
Sözler Böyle Değil Ama Sizd Özel Ben Yazdım😊😊 - +1 yıl
Kanka Beni Gerçek Hesabından Takip Etsene Senin Gibi Dürüst İnsanlar Hesabımda Olmasını İsterim
+1 yılGittiği ortama göre değişir, özellikle Ankara , Eskişehir, İzmir, İstanbul gibi şehirler ise geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılEğer senden daha iyisini bulursa aklı kayabilir kayarsa da yavaş yavaş gitmeye başlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılyani umarım öyle olmaz
- +1 yıl
Kendini geliştirmen lazım sürekli ona vakit ayrıma dengede ol.
+1 yılSenden uzun süre ayrı kalacak ve büyük ihtimal başkasından etkilenecek genelde böyle olur
02 Yorumla
Soran+1 yılyani ama anlattığım gibi birisi sanmıyorum yapacağını yani umarım yapmaz çünkü bu son artık dediğim ve başladığım bir ilişki
- +1 yıl
Üniversite insanı çok değiştiriyoe
Bunu en iyi sen bilirsin ortam değişince değişen bir tip mi?
00 YorumlaPek sanmıyorum değişeceğini ama hepimiz insanız lakin güvenmekten başka yapabileceğin bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılSen kendin diyorsun çok iyi işte böyle şöyle o yüzden sadece güven ve akışına bırak her insan üni hayatında değişecek diye bir kaide yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir insan çünkü biliyorum onu yani geçenlerde bir konuşmama durumuna geldik ikimizde ben kalıcı diyince o şey dedi bir yaşanmışlık var sonuçta öyle kolay mı gibisinden
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğişir ben değişmem diyen çok gördüm ama üniversite hiçbir şeye benzemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes değişiyor en aklına gelmeyecek insan değişiyor en başta yani senin sevgilin
00 Yorumla
+1 yılMesafe sıkıntı olabilir ama seviyorsanız engel değildir sonuçta sen daha iyi tanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSeni seviyorsa başkasına bakmaz , kasar değilse tabi. Zaman gösterir brocell
00 Yorumla
+1 yılKarekter meselesi bu
03 Yorumla
Soran+1 yıldimi abi banada öyle geliyo kızda anlattığım gibi birisi umarım değişmez
- +1 yıl
İnşallah kardeşim hakkınızda hayırlısı
Soran+1 yılamin abi teşekkür ederiz
+1 yılOrtamda değişenleri çok gördük.
03 Yorumla
Soran+1 yılama abla kız dediğim gibi birisi terbiyesi yerinde diyorum ya arkadaşına bir erkek laf atmış yürürken arkadaşı susup yürümüş ama o terslemiş tepki vermiş yani kendini koruyabilen birisi
- +1 yıl
Umarim öyle devam eder.
Soran+1 yılinşallah abla
+1 yılKız arkadaşının sağlam karakteri varsa değişmez
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama değişiyor
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kız kısmına hiççç belli olmaz.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 320 cevap paylaştı. her şey olur
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/
+1 yıldegismez
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bu kadar eminiz peki ya da şöyle sorayım genel olarak kızlar için mi dedin yoksa benim anlattığım kişi için mi
- +1 yıl
genel olarak demedim kisiye gore dedim normalde degisirler bu arada uni ortami cok ayak uydurman gereken bi ortam ama kiz arkadasin kendisi olarak kalabilir gibi
Soran+1 yılHee tamam şimdi anladım yani banada normalde değişir gibi geliyor genel olarak ama kız arkadaşım öyle birisi daha dün dedi kim bilir ne kadar değişik manyak tanıcaz diye değişmez umarım ailesiyle bile tanıştım görüştüm ciddi gibi yani ilişkimiz
+1 yılGüvenmelisin bence
10 Yorumla2022 de paylaşmışsın ne oldu acaba
00 YorumlaKarakteri tam oturmamaışsa belki
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişir
00 Yorumla
+1 yılSanmam
00 YorumlaDeğişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişir emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılama anlattığım gibi birisi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişmez
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. Evet aldatır seni
00 YorumlaDegisir knk unut onu
02 Yorumla
Soran+1 yılyani tanımadığım normal genel insanlar için düşünsem tamam dicem ama bilmiyorum ya ailesiyle tanıştım ettim ve kendisini savunan birisi koruyan birisi yapmaz gibime geliyo
+1 yılDeğişir seni unutur
00 Yorumla
+1 yılDeğişir.
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?