Patron herşeyi duydu? Ya kovulursam? Çok mu kuruntu yapiyorum😔?

Ya bakin arkadaslar 1 aydir ise basladim 4 ay deneme surecim var toplam. Neyse iste hersey iyidi hostu fakat bugun inaninki cok sıkıcıydı. Hicbisey yoktu yapcak. Bende depoya gittim (magazada calisiyom) biraz cok kaldim. Cok da degil 10 dk falan. Geldigimde ise kadin nerdeydin dedi yanlis anlamaa ama sana bisey oldu sandim ödüm koptu falan dedi (iyice abartti) sonra haber ver birdahakine olur mu dedi tamam dedim. Sonra yine geldi dedi : dedigim gibi yanlis anlamayin kotu anlamda demedim ama merak ettim. TAm o sirada patron gelmiş meger. diyo ki kadina noldu neyi merak ettiniz bide gidip ona anlatti iste reyhana anlatiyorum biyere gidince haber versin vs diye. Yani normalde asla gormuyorum patronu boyle bi olay oldu ve patron goruyor ne hikmetse. Sans yok abi. Milleg neler neler yapiyor isten kaytariyor. Cok panikliyim kotu kaldim aklinda kesin.. sonra kadin yine geldi adam gittikten sonra ben onu görmedim yoksa demezdim dedi. Bende gozyasmarima hakim olamadim ( onlarin onunde degil tabi) cokmu takiyorum sizce? Berbat bir gündü..

Ya kovulursam?

Güncellemeler
+1 yıl
Cok uzuluyorum
Patron herşeyi duydu? Ya kovulursam? Çok mu kuruntu yapiyorum😔?