Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve kekemeyim. Babam bana sürekli senden bir şey olmaz diyor. Ne yapmalıyım?

Babam sürekli bana sen hiç bir şey olamazsın diyor şu an liseye gidiyorum açık öğretim lisesinde okuyorum bu yıl dershaneye de gidiyorum her gün hafta içi her gün etütlerim var sabahtan akşama kadar dershanede etüte gidiyorum hafta sonu da 2 gün derslerim var derse gidiyorum çalışıyorum çabalıyorum emek gösteriyorum bol soru çözüyorum tekrar ediyorum kitap da okuyorum her gün ama babam bana hep sen ders çalışmıyorsun okumuyorsun diyor bide bana sürekli senden bir b. k olmaz diyor bende 3 yıldır kekemelik var konuşamıyorum konuşurken çok takılıyorum duraksıyorum kekeliyorum konuşamıyorum babamda bana sen hiç bir işi yapamazsın sen daha konuşmayı bilmiyorsun diyor bana normalde ben üniversitede hukuk ya da öğretmenlik okumak istiyorum ama babam bana sürekli sen bu dille bu konuşmayla mı hukuk okuyacaksın sen daha konuşamıyorsun kimseye cevabını veremiyorsun sen kekemesin nasıl hukuk okuyacaksın avukatlık yapacaksın diyor bana hem moralimi bozuyor hemde üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen cevap verebilecek yok mu? Bu adam her gün bana böyle yapıyor her gün bana bu lafları söylüyor
Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve kekemeyim. Babam bana sürekli senden bir şey olmaz diyor. Ne yapmalıyım?