Eğitim & Kariyer Edebiyatta realizm ile normal realizm arasında fark var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Soru yikarda var mi Güncellemeler+1 yıl Soruyu beğenen canikolarim 2 kisi bide cevap verin noluuur Edebiyatta realizm ile normal realizm arasında fark var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence yok zaten hayati butun yonleriyle ele aliyorlar edebiyatcilar da 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Demii ayni mantikla yuruyorum bende tskk ederim <<3 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl birisi olayı biraz daha hikayeleştiriyorçok farkının olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
drdamlagozupekkkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Googla 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bulamiyom ki Yorumla drdamlagozupekkkkkk +1 yıl O zaman ayni Yorumla Soran +1 yıl Umarim tsk ederim <3 Yorumla drdamlagozupekkkkkk +1 yıl Kuru kuru teşekkür olmaz Yorumla Soran +1 yıl Napim Yorumla drdamlagozupekkkkkk +1 yıl Bul birsey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence yok zaten hayati butun yonleriyle ele aliyorlar edebiyatcilar da
Demii ayni mantikla yuruyorum bende tskk ederim <<3
birisi olayı biraz daha hikayeleştiriyor
çok farkının olduğunu düşünmüyorum
Birisi normal diğeri değil işde 😂
edebiyatçılar cevapp
Googla
Bulamiyom ki
O zaman ayni