En güzel bölümleri bile lise diplomasıyla okuma şansın var oraya gitmek için çok mu para gerekir, ya da sizce ne nasıl olur. Öğrenci kredisiyle geçinilir mi.
#nirhammm 🔴🔴🔴🔴

En güzel bölümleri bile lise diplomasıyla okuma şansın var oraya gitmek için çok mu para gerekir, ya da sizce ne nasıl olur. Öğrenci kredisiyle geçinilir mi.
#nirhammm 🔴🔴🔴🔴
Merhaba, şüphesiz en büyük handikapı euro cinsinden paranın kullanılması yani orada makedon dinarı mı kullanılıyor bilmiyorum ama makedon dinarı kullanılıyorsa şimdi hesapladım. 1 TL = 3,45 Makedon dinarıymış. Oldukça iyi bir rakam yani bu yönden maliyet bir nebze de olsa azalmış oluyor. Onun dışında öğrencilerin yine de başarı olup burs kapmaya çalışmasını öneriyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Makedonya’da Öğrenci kredisi gibi bir şey yok bildiğim kadarıyla.. bankacılık orada o kadar gelişmiş değil.. Ben Bulgaristan’da okudum.. Makedonya da benzer mantıkta öğrenciler senelik bizde 4000 Euro veriyorlardı.. bir de aylık 400-500 Euro harcıyorsun..
Mejadonya güzel yer hele Üsküp ve çokta Türk var.. Tabi ki araştırmak lazım
Cevap
11Cevap
Maaliyetli olur biraz ama güzel bir yer
İnternetten bakabilirsiniz
Denk olan okulların bilgisi muhakkak mevcuttur.
Olur neden olmasın.
Nerede mutlu olacaksan.
İmkan varsa değerlendirmek gerek
Belli mi olur belki beraber gideriz
😁
Kıbrıs da uygun değil mi, birde YÖK denkligine bakmak lazım.
Makedonyada okunmasına okunurda Tr de denklik oluyormu ona bakmak lazım
😂 Gidersen benide davetle cagir ordan da avrupaya kacariz 😂
Makedonya da bir dönem bulunmuş biri olarak ; fiyatlar Türkiyeye göre bir tık daha yüksek.
neden Makedonya peki
Evet, ama cok guzel bir yer deger yani.
Denklik olayına dikkat et
Seni bırakmayız.
Maliyeti araştırıp öyle gidin
Polonya hem ucuz hemde daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?