Danışacağım konu biraz uzun ve sıkıcı olabilir onun için şimdiden özür diliyorum.
12. Sınıfım ve okulum başta olmak üzere sınıfımı sevmiyorum. Açık liseye geçmeyi hiç düşünmedim sonuçta lise bir kere geliyor doya doya yaşamak istiyorum. YKS sınavına gireceğim ve bunun için çok çalışmam gerekiyor ama bir sorun var ki bu da uykum. Uykuyu çok seviyorum bazen uykumu tam alsam bile geliyor sanırım psikolojik bir şey. Bende bu sorun yüzünden açığa geçmeyi düşünüyorum… okula gitmek istemiyorum fakat arkadasım gelmem konusunda devamsızlık konusunda bana baskı yapıyor… gitmek istemediğimi söylesem yine bir ton laf edecek. Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız? Bu arada buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.
12. Sınıfım ve okulum başta olmak üzere sınıfımı sevmiyorum. Açık liseye geçmeyi hiç düşünmedim sonuçta lise bir kere geliyor doya doya yaşamak istiyorum. YKS sınavına gireceğim ve bunun için çok çalışmam gerekiyor ama bir sorun var ki bu da uykum. Uykuyu çok seviyorum bazen uykumu tam alsam bile geliyor sanırım psikolojik bir şey. Bende bu sorun yüzünden açığa geçmeyi düşünüyorum… okula gitmek istemiyorum fakat arkadasım gelmem konusunda devamsızlık konusunda bana baskı yapıyor… gitmek istemediğimi söylesem yine bir ton laf edecek. Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız? Bu arada buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bak bende 12yim 2 dönem açıga geçicem okulumu sevmıyom zaten ders bile işlemiyoz maymunlar cehennemi gibi sınıfım var nasıl istersen öyle yap
Arkadaşım ile ben varız sadece. 11. Sınıfın başından beri açığa geçmeyi hiç düşünmedim ve dile getirdim. Ama sınıf arkadaslarım bana hayal ettiğim bir ortamı veremediler bunun için üzülüyorum… bilmiyorum sanırım biraz daha dayanıp açığa geçerim.
Benim, geçme nedenim yks ye çalişmak şuanda çalışıyorum ama okul berbat ben Lise nin bu kadar kötü bi yer olduğunu düşünmemiştim
Evet benimde geçme amacım YKS. Sınıfımda asla asla çalışamıyorum bu da bana 8 saat vakit kaybı oluyor. Gitmek istemiyorum ana devamsızlık korkum var. Küçükken en çok liseyi hayal ederdim, şu an liseye dair hatırladığım az bir şeyler var. Umuyorum ki bu günleri aramayacak derecede bir üniversite hayatımız olur.
Aynen aynısı ne fazla eksik sınıfım aptal zaten hiç biri üniyi felanda düşünmüyo hocalar ilgisiz ders bile doğru düzgün anlatılmıyo psikoloji kazanmak istiyorum ama inş tabi
Zaten her şey çalışma ortamında başlar. Eğer içinde varsa en kısa zamanda açığa geçip çalışmaya başla; geçe bırakırsan yetişemeyebilir.
Öyle yapıcam
Aynı durumdayız bende sonum derste çok uykum geliyor odaklanamıyorum ve böyle giderse yks hüsran olacak uykumuda hep alıyorum zaten psikoloğa falan gidicem
Uykunun bu duruma getirmesi normal bir şey değil belli ki. Umarım en kısa sürede atlatabiliriz bu durumu ;(
Kesinlikle öyle yazın çok geç yatmama rağmen erken kalksamda uykum gelmiyordu yorulmak ne bilmiyordum hatta geçen gün derste uyumuş kalmışım
Okulda uyuyamıyorum ben ama yeni kalkmış olmama rağmen arada bi iki saat geçince uyku mooduna giriyorum bu da ders calısmamı engelliyor
Bence sende git psikoloğa eğer imkanın varsa
ailemle bu konuyu konuşacağım, sende gidersen buradan belirmeyi unutma belki birbirimize bir yardımımız dokunur🙏🏼❤️
Peki 💙
O seneleri çok ararsın sonra
Kimi insan ararsın diyor kimisi aramaz. Sevmediği hiç gitmek istemediği bir yeri neden arasın ki insan?
Sevmeme gerekcen ne mesela?
sınıf ortamının iyi olmaması, okul yöneticilerinin iyi geçinemesi vs
Stajın falan yok mu?
hayır meslek lisesi degıl
Uyku konusunda bırakmayı dusunuyosun saçma bir gerekçe. Ama sınıf içindeki insanlarla sorun yasiyorsan başka sınıfa geçmeyi isteyebilirsin. Ama bana sorarsan 3 sene gittiysen 1sene daha gidebilirsin derim. Erken kalmak sadece okul hayatında yok.
Evet bu konuda haklısın. Okulumuzda iki sayısal sınıf var. O sınıfı da biliyorum ama onlar bizde kötü ortam olarak. Sanırım doktora görünüp yardım almak en iyisi.
Doktora gitsen de sana yarar saglamiycak. Kafanda bir hedef belirlemen gerekiyor. Okula gitmeyi bir zaruret olarak değil bir geçiş süreci olarak görmen gerekiyor. Ben de senin yaşlarındayken böyle dusunurdum. Derslerden sınıftan nefret ederdim ama şimdi keşke o yılları tekrar yaşasam diyorum. Çünkü sonra hiçbir zaman öyle bir ortamı bulamayacaksın. Bir suru sorumluluğun olacak. Şu an hiç bir şey görmedin bilmiyorsun. Okula gitmek snaa hayattaki en zor şey gibi gelse de emin ol hayat o kadar zor değil daha zor.
her cümleniz doğru. Daha ne diyebilirim bilmiyorum
Hiçbir şey anlamadım