Eğitim & Kariyer Mesleğinizden memnun musunuz, zor yönleri neler? Adiabatic Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yaptığınız işi önerir miydiniz meselaaa. Bugün part time bir işe başvurdum umarım alırlar dua edin 😐 hshxkc Güncellemeler+1 yıl Yaptığınız işide belirtirseniz güzel olur 👉👈 Mesleğinizden memnun musunuz, zor yönleri neler? Cevapla İş Soruları Memnuniyet Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Mesleğim yok şu an 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Evet memnunum. Profesyonel fotoğraf ve video çekimleri yapıyorum. Başlamak isteyen herkese tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
MD_avicenna_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yaptığım işten memnunum ama insanlarla uğraşmak zor 0 1 Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Doktor Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl insallah alırlar milletle ugrasmak zor 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çalışmayı sevmiyorum ben sen anlla 0 1 Yorumla Adiabatic +1 yıl Bilirim bilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mesleğim yok şu an
Evet memnunum. Profesyonel fotoğraf ve video çekimleri yapıyorum. Başlamak isteyen herkese tavsiye ederim.
Yaptığım işten memnunum ama insanlarla uğraşmak zor
Doktor
Mesleğim aşçılık elbette öneririm.
insallah alırlar milletle ugrasmak zor
Memnunum ama çalışma saatleri uzun
zor yönleri atama olmaması
Çalışmayı sevmiyorum ben sen anlla
Bilirim bilirim