Okuluda sabah 9 10 11 civarı öğleden sonra 1 2 3 o civarlarda daha çok ara ulaşamaz isen sabah erken saatte yerinde olmayabilir öğleye doğru yemeğe gitmiş olabilir öğleden sonra yemekten hemen gelmemiş olabilir akşam üstü iş bitimine doğru yerinde olmayabilir çoğu ortada öyle dolanıyor telefon çalıyor çalıyor açan olmuyor
arkadaşım benim biraz asosyal de ona yardımcı ben oluyorum ne yazıkki ben aradım okulu falan mesela zaten gittiği yerde sosyal bir yer değil her neyse nasıl yapabiliriz
Evet daha iyi olur orayı bulamazsanız da Myo nun öğrenci işlerini arayın üniversitede karar alınırken merkez karar alır ama böyle bir şeylerde sormaya aradığında bazen bakıyorsun merkez öğrenci işlerinin haberi olmuyor
Bakar mısın okulu aradık bugün bize obs den öğrenci taleplerine girip okulu dondurabilirsiniz dedi ama sorun şu pasif başvurular kısmında kayıt dondurma dilekçesine basıldığında bu sefer kayıt takvimi dışındasınız diyor bu ne demek
Sistem yoğun olabilir mi sizce bazen error veriyor zaten okul dün gece haticeye 19/23 Eylül arası ders kayıt işlemi yapabilirsiniz demiş bu yüzden yoğunluk olabilir mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
A neden donduruyorsun
Yok ben değil arkadaşım
Burayı kullandığımı biliyor soru sorsana dedi bana
Ben de diyorum noldu kdnksjssk
bilgisayarını buzluga atarak
Öğrenci işlerine faks
Nasıl yapılacak acaba
Öğrenci işlerinin numarasını bul sor faks numarasını
onları aradım ama cevap bile vermediler okulu arasak olur mu
Olur
bu faksla nasıl göndereceğiz word dosyasından hazırlayıp e posta ile falan mı ya orayı bilmiyorum bir bilgin var mı anlatsan güzel olur
Dilekçeyi yazıcıdan çıkaracaksın doldurup imzalayacaksın sonra faks olan bir yer bulacaksın aldığın faks numarasına göndereceksin
PTT den yollasak olur mu
Faks vardır orada yaparlarsa olur
faks nerelerde bulunur mesela bi oralara giderim olmadı
PTT de olur kırtasiye de olur
Faks numarası almak için sorman lazım aslında birde bu dilekçenin nasıl ulaştırılması gerektiğini de sorsan iyi olur
Offff çok yardımcı oldunuz bana teşekkür ederim ya sizde olmasanız 🙏
Okulun Fax numarası internette yazıyor aslında nasıl ulaştırılacağını bi sorarım olmadı bakalım
Yinede sor bazı yerler PDF şeklinde taranıp mail de gönderin diyebiliyor
Tamam ilk ben bir okula sorarım ona göre hallederimmm
Evet
ya üninin dilekçesi örnekti bu arada onu denedim ama imza da gerekli PDF'ye nasıl imza atılacak o sıkıntı
Kırtasiyeden çıkarttırırsın doldurur imzalarsın onu tarattırırsın taranmış hali PDF dosyası olur
ha o zaman ben ilk okulu arayayım da o şekilde yaparım artık
Evet okul faks mı ister yoksa dediğim şekil demi ona göre bakarsın
Okuluda sabah 9 10 11 civarı öğleden sonra 1 2 3 o civarlarda daha çok ara ulaşamaz isen sabah erken saatte yerinde olmayabilir öğleye doğru yemeğe gitmiş olabilir öğleden sonra yemekten hemen gelmemiş olabilir akşam üstü iş bitimine doğru yerinde olmayabilir çoğu ortada öyle dolanıyor telefon çalıyor çalıyor açan olmuyor
Geçen aramıştım 1/2 gibi baktı telefona okulu 19'undan sonra dondurabilirsin dedi ama sitede örnek dilekçe var bide şey diyor bi dk
Evrak doldurulduktan sonra Aşkale Myo evrak kayıt bürosuna teslim edilir diyo bu arada benim değil bu arkadaşımın üniversitesi
Bu ne demek oluyor örnek dilekçenin altına not olarak eklemişler
arkadaşım benim biraz asosyal de ona yardımcı ben oluyorum ne yazıkki ben aradım okulu falan mesela zaten gittiği yerde sosyal bir yer değil her neyse nasıl yapabiliriz
Direk teslim olarak yazmışlar gibide bulabilirsen o yazan yerin numarasını bulup ararsan daha iyi olur bulamazsanda öğrenci işlerini ara
şu an bakıyorum oranın numarasını bulup orayı ararız o zaman yarınn olmadı
Evet daha iyi olur orayı bulamazsanız da Myo nun öğrenci işlerini arayın üniversitede karar alınırken merkez karar alır ama böyle bir şeylerde sormaya aradığında bazen bakıyorsun merkez öğrenci işlerinin haberi olmuyor
Biz o zaman direk okulu arasak nasıl olur
Myo yu ararsanız böyle böyle derseniz onlar bence öğrenci işlerine bağlar orayada söyleyince ora cevap verir bilmiyorsa da dediğin yere bağlar
Ama öğrenci işlerini defalarca aradım çok yoğun olduklarından bakmıyorlar okulu aradım onlar söylediler işte
Okulu aramam daha mantıklı değil mi ben nereyi arayacağım şimdi 🤷
Myo yu ara
yani okulu😂😂😂😂
Evet Myo diye belirtmemin sebebi merkez kampüsü arama diye
O zaman ben yarın okulu ararım bi sorarım ona göre hallederim artıkkk
Evett
Bakar mısın okulu aradık bugün bize obs den öğrenci taleplerine girip okulu dondurabilirsiniz dedi ama sorun şu pasif başvurular kısmında kayıt dondurma dilekçesine basıldığında bu sefer kayıt takvimi dışındasınız diyor bu ne demek
Okul fax falan istemedi ama sıkıntı giremiyorum kayıt takvimi dışındasınız diyor ve 19'dan sonra dondurabilirsin demişti okul ne olabilir bu sorun
Bu gece dene birde ayın 20 si olunca sistemde aksaklık var gibi duruyor
Sistem yoğun olabilir mi sizce bazen error veriyor zaten okul dün gece haticeye 19/23 Eylül arası ders kayıt işlemi yapabilirsiniz demiş bu yüzden yoğunluk olabilir mi
Kayıt takvimi dışındasınız demek ne oluyor sizce zamanı geçmemiştir demi dondurabilir okul
Zamanı var dediğinize göre yoğunluktan da öyle diyor olabilir özellikle bu gece deneyin
Hiç bilmiyorum baba